Οι Καλύτερες Παραλίες της Ρόδου

Σε όποια γωνιά της Ρόδου και αν σταθείς θα αντικρίσεις ένα απέραντο, γαλάζιο, καθαρό θαλασσινό τοπίο μπροστά που θα κάνει το βλέμμα σου να ταξιδέψει. Παρόλα αυτά στις τουριστικές προτιμήσεις κατατάσσονται  με τα καλύτερα σχόλια οι δέκα καλύτερες παραλίες του νησιού!!

 

Αγάθη: Ένας όμορφος ορμίσκος, 38 χλμ μακριά από την πόλη της Ρόδου, στο δρόμο για Χαράκι στρίβοντας το τιμόνι δεξιά.  Μια από τις  όμορφότερες παραλίες με άσπρη, απαλή αμμουδιά , καθαρά νερά και οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες και beach bar.

 


Απόστολος Παύλος: Βρίσκεται στην όμορφη Λίνδο περίπου 50 χλμ από την πόλη της Ρόδου. Είναι ένας μικρός κόλπος με δυο παραλίες από άμμο και βοτσαλάκι. Η μια προσφέρει άνεση με ξαπλώστρες και καντίνες, ενώ η άλλη την ηρεμία και τη ξεκούραση που αναζητάει ο μοναχικός επισκέπτης.  Στις παραλίες υπάρχουν και μικρά βραχάκια ιδανικά για βουτιές στα γαλαζοπράσινα νερά.

Άντονι Κουίν: Λίγο πιο έξω από το Φαληράκι, στις δημοφιλείς βαγιές βρίσκεται ο όμορφος κολπίσκος του Άντονι Κουιν. Η διασημότητα της όπως και η ονομασία της παραλίας οφείλεται πέρα από την ομορφιά της, στα γυρίσματα της ταινίας “Τα κανόνια του Ναβαρόνε” και στον πρωταγωνιστή αυτής Άντονι Κουιν. Τα καταγάλα νερά της περιβάλλονται από βράχια και είναι ιδανική για τους λάτρεις των καταδύσεων λόγω της υποθαλάσσιας μορφολογίας της.

Γεννάδι: Από τις ομορφότερες παραλίες, μεγάλη σε έκταση με άμμο και ψιλόβοτσαλάκι, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της να απολαύσουν τα υπέροχα νερά και να δραστηριοποιηθούν σε όλα τα αγαπημένα τους θαλάσσια σπορ.

 

Καλλιθέα: Σε πολύ κοντινή απόσταση από την πόλη της Ρόδου, μια παραλία που περιβάλλεται από φοίνικες και πεύκα και είναι γνωστή για τις ιαματικικές της πηγές, κτισμένες από τους Ιταλούς.

Pin It on Pinterest