Διαφήμιση στη Ρόδο , άλλαξε εποχή – Μην μένεις πίσω !

Διαφήμιση στη Ρόδο.

Μερικά από τα οφέλη της διαφήμισης σας !

Διαφήμιση στη Ρόδο
Διαφήμιση στη Ρόδο
 1. Η διαδικτυακή προβολή της επιχείρησης σας πραγματοποιείται μέρα νύχτα σε ευρύτερο πανελλαδικό κοινό αλλά και στοχευμένο στη Ρόδο σε αντίθεση με τα συμβατικά μέσα που έχουν περιορισμένες ώρες και χρόνο προβολής.
 1. Είναι οικονομικότερη σε σχέση με τις υπόλοιπες μορφές διαφήμισης (ραδιόφωνο , τηλεόραση , έντυπα μέσα και άλλα ).
  Κάθε εταιρία πλέον με μικρό η μεγάλο budget μπορεί να προβληθεί αξιόπιστα
 1. Η προβολή στο διαδίκτυο είναι η μόνη που έχει μετρήσιμα αποτελέσματα γιατί εύκολα ο πελάτης μπορεί να δει την επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας.
 1. Άμεσα αποτελέσματα – Μέσω της διαδικτυακής διαφήμισης στην ιστοσελίδα μας ο πελάτης μπορεί με ένα κλικ να επισκεφτεί εκείνη την ώρα την επιχείρηση σας !
 1. H ιστοσελίδα μας αποτελεί ένα ενημερωτικό site που το επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες εν δυνάμει πελάτες χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, από τη Ρόδο, τα Δωδεκάνησα και την Ελλάδα. Έτσι μπορεί να έχετε πελάτες που θα ενημερωθούν για την επιχείρηση σας πριν καν επισκεφτούν την έδρα σας.
 1. Η online διαφήμιση βοηθά στην αποτύπωση στην μνήμη του πελάτη της επιχείρησης σας ενώ τον παροτρύνει να την επισκεφθεί .
 1. Κάνει την επιχείρηση σας πιο εύκολα αναγνωρίσιμη καθώς οι πελάτες την βλέπουν στην ιστοσελίδα μας με μεγάλη συχνότητα.
 1. Η επιχείρηση σας ενισχύει την αξιοπιστία της προς τους πελάτες , βλέποντας την διαφήμιση σας να προβάλλεται από ένα αξιόπιστο μέσο ενημέρωσης.
 1. Ολοένα και περισσότερο ο κόσμος προτιμά να ενημερώνεται πλέον μέσω του διαδικτύου καθώς η ενημέρωση είναι άμεση σε αντίθεση με τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης , αυτό σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου σας φέρνει πιο κοντά στους πελάτες σας .
 1. Η διαφήμιση μιας εταιρίας αφήνει στον πελάτη την εντύπωση ότι η επιχείρηση είναι υγιής και φροντίζει σωστά για την προβολή της , ενώ η διάθεση budget για διαφήμιση μιας εταιρίας δείχνει στον πελάτη σεβασμό για την εμπιστοσύνη που της δείχνει επενδύοντας κεφάλαια που ο πελάτης δαπάνησε για αγορές .
 1. Οι εταιρείες εκτός Ρόδου μπορούν να απευθυνθούν σε μια αγορά με οικονομική ευρωστία όπως αυτή της Ρόδου που ολοένα κάνει περισσότερο χρήση του διαδικτύου.Η Διαφήμιση στη Ρόδο θεωρείται αποδοτική για τις επιχειρήσεις που κάνουν άνοιγμα σε όλη την Ελλάδα .

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

 • Άρθρα προβολής εταιριών , υπηρεσιών , προϊόντων , μεμονωμένων εκδηλώσεων
 • Προβολή προϊόντων στα social media του Rodosreport
 • Δημοσιογραφική κάλυψη εκδηλώσεων , εγκαινίων , επιστημονικών ημερίδων κ.ο.κ
 • Βιντεοσκόπηση εκδηλώσεων απο εξειδικευμένο προσωπικό
 • Κατασκευή διαφημιστικών video επιχειρήσεων κατάλληλα για τα social media και την τηλεόραση
 • Αεροφωτογραφίες και βίντεο απο έμπειρο διπλωματούχο χειριστή Drone του Rodosreport
 • Κατασκευή ιστοσελίδων απο εξειδικευμένο προσωπικό
 • Digital Marketing για κάθε εταιρεία που επιθυμεί να εξάγει προϊόντα της στην υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό
 • Στοχευμένο Marketing σε νεοσύστατες εταιρείες οποιοδήποτε κλάδου
 • Marketing για να προσελκύσετε τουρίστες στην επιχείρηση σας 

Σε ενδιαφέρει;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο panosreport{at}gmail.com

Pin It on Pinterest

Share This