Συντάξεις ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ: Στις 20 Δεκεμβρίου και όχι νωρίτερα η πληρωμή για τον Ιανουάριο του 2022

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τις συντάξεις ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ προχωρά ο e-ΕΦΚΑ ο οποίος σε ανακοίνωσή του τονίζει πως η πληρωμή τους για τον Ιανουάριο του 2022 θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου.

Ο e-ΕΦΚΑ αναφέρει πως η πληρωμή των εν λόγω συντάξεων δεν θα γίνει νωρίτερα σύμφωνα με όσα τονίσει το σχετικό δελτίο Τύπου που έχει εκδοθεί.

«H πληρωμή των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2022 σε συνταξιούχους που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ και πληρώνονται τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί από τον φορέα και όχι νωρίτερα, όπως ακριβώς είχε οριστεί στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 7/12/2021», διευκρινίζει ο e-ΕΦΚΑ σε ανακοίνωσή του όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Pin It on Pinterest