Η απάντηση του Rodosreport στον κύριο Χατζημάρκο….

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε προ ολίγου από την παράταξη του κ. Χατζημάρκου, οφείλουμε να απαντήσουμε τα ακόλουθα.

Το rodosreport.gr είναι ένα έγκυρο και αντικειμενικό ενημερωτικό μέσο, το οποίο από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ενημερώνει το κοινό της Ρόδου, χωρίς ουδέποτε να δώσει δικαίωμα για οποιοδήποτε σχόλιο.

Τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της παράταξης του κ. Χατζημάρκου, περί διαδικτυακού χαρτζιλικώματος της ιστοσελίδας μας αποτελούν προσπάθεια σπίλωσης της αντικειμενικότητας και της αξιοπιστίας μας, αρχές που για εμάς είναι απαράβατες και μη διαπραγματεύσιμες.

Ως γνωστό η πολιτική διαφήμιση είναι απόλυτα νόμιμη και ρυθμίζεται από τις αυστηρές διατάξεις της εκλογικής νομοθεσίας. Μέσα στα πλαίσια αυτά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε για ποιο λόγο ο κ. Χατζημάρκος αναφέρεται σε αυτή με τέτοιο απαξιωτικό  τρόπο χαρακτηρίζοντας την “διαδικτυακά χαρτζιλικώματα”, τη στιγμή που είναι πλήρως θεσμικά, πολιτικά και νομοθετικά κατοχυρωμένη, προσβάλλοντας τόσο εμάς όσο και το σύνολο των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Σχετικά με την δημοσκόπηση που αναφέρεται στο δημοσίευμά μας, αυτή βρίσκεται στα χέρια μας, δε δημοσιοποιείται καθώς δεν έχει διενεργηθεί για λογαριασμό μας, ωστόσο θα δοθεί στις αρμόδιες αρχές, όταν και αν  αυτές επιληφθούν της παρούσας διαφοράς. Αν επιθυμεί να ενημερωθεί αναλυτικά για τα αποτελέσματα, τα οποία αμφισβητεί, γνωρίζει ποια οδό πρέπει να ακολουθήσει ώστε να αποδειχθεί και το αληθές του δημοσιεύματος μας.

Έτσι σύμφωνα με τα παραπάνω απαντάμε στον κ. Χατζημάρκο, ότι τόσο στην πολιτική όσο και στο ήθος των συντακτών και διαχειριστών της ιστοσελίδας μας δεν υπάρχει θέση για οικονομική ενίσχυση, αλλά μόνο για νόμιμη πολιτική διαφήμιση, ενώ τον ενημερώνουμε ότι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα τα μάθει οσονούπω…. την επόμενη Κυριακή !

Ο Ροδιακός λαός έχει την κρίση να αξιολογήσει τα παραπάνω και να απαντήσει με τη σειρά του στην κάλπη….

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest