Σαρώνει ο Κόκκινος- Βαλτώνει ο Χατζημάρκος στη Ρόδο

Σύμφωνα με πληροφορίες του rodosreport δημοσκόπηση που διεξήχθη για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  από την εταιρεία “OPINION”  για λογαριασμό παράταξης  και ακόμα δεν έχει δημοσιοποιηθεί, ταράσσει τα νερά.

Η συγκεκριμένη ψηφοφορία δίνει ένα προβάδισμα στον νυν και εκ νέου υποψήφιο περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, ακολουθεί δεύτερος  ο Μπενέτος Σπύρου, τρίτος  ο Γιώργος Χατζημάρκος, Στην ίδια δημοσκόπηση αναφέρονταν και ο Σάββας Σπυρίδης και η Λίλα Καφαντάρη.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο Γιάννης Μαχαιρίδης διατηρεί ένα  προβάδισμα όπως σε όλες τις δημοσκοπήσεις , παρά μια μερίδα της κοινωνίας που δηλώνει απογοητευμένη. Επιπλέον αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα του εκλογικού σώματος είναι ο Μιχάλης Κόκκινος, ο οποίος σαρώνει στη Ρόδο και τα  Δωδεκάνησα δίνοντας δύναμη στο ψηφοδέλτιο του Μπενέτου Σπύρου που φαίνεται να διεκδικεί το δεύτερο γύρο μαζί με τον Γιάννη Μαχαιρίδη.

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Χατζημάρκος έδωσε αναμφισβήτητα βαρύτητα στις Κυκλάδες αλλά και τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου ώστε να κερδίσει έδαφος σε μια “άγνωστη” περιοχή γι αυτόν, ξεχνώντας όπως φαίνεται τη Ρόδο, κάτι που έγινε αντιληπτό από τους πολίτες. Οι εμφανίσεις του στο νησί της Ρόδου,  που διαμορφώνει κατά κάποιο τρόπο το εκλογικό αποτέλεσμα, είναι ελάχιστες . Ο κόσμος καθημερινά βλέπει τον Μαχαιρίδη και τον M.Κόκκινο στις πλατείες, στα καφενεία, στα σπίτια τους. Λάθη έγιναν από την Περιφερειακή αρχή , αλλά οι πολίτες αντικρίζουν τον Γιάννη Μαχαιρίδη και απαντάει στα ερωτηματικά τους, αλλά και τον Μιχάλη Κόκκινο, έναν αξιόλογο άνθρωπο που πάντα ήταν έμπρακτα κοντά στους συνανθρώπους του.

 

 

Pin It on Pinterest