Ο Γιώργος Χατζημάρκoς επιτίθεται με αήθη τρόπο στους δημοσιογράφους του rodosreport

Μια οφειλόμενη απάντηση στις διαρροές περί δημοσκοπήσεων.

Αρκετά με τα παιχνίδια όσων νομίζουν ότι μπορούν να δρουν στο απυρόβλητο.

Η σύγχρονη μέθοδος για διαδικτυακά χαρτζιλικώματα δεν πρόκειται να βρει έδαφος στην περιφερειακή μας παράταξη. Η ανεξάρτητη περιφερειακή παράταξη Μπροστά το Νότιο Αιγαίο από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα κάνει μια πορεία εξόχως πολιτική, εξαιρετικά αξιοπρεπή και προς απογοήτευση όλων των «προϊόντων & υποπροϊόντων» του «συστήματος», πολύ πετυχημένη.

Δυστυχώς, κάποιοι έχουν εκλάβει την ανοχή μας και την ευγένεια μας ως αδυναμία. Ακόμη και την νομοθεσία την γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, νομίζοντας ότι η ανοχή θα είναι αιώνια.

Τελευταίο κρούσμα, αμέσως μετά την άρνησή μας να στηρίξουμε οικονομικά συγκεκριμένη ιστοσελίδα της Ρόδου «συμπτωματικά» η ιστοσελίδα ανέβασε πληροφορίες για δημοσκόπηση που διενεργήθη  στην περιοχή μας.

Ενημερώνουμε και δημόσια τους διαχειριστές τις ιστοσελίδας rodosreport.gr ότι δεν θα συνδράμουμε οικονομικά την ιστοσελίδα τους και τους προκαλούμε να δημοσιεύσουν αυτούσια την δημοσκόπηση, όπως άλλωστε και η νομοθεσία τους υποχρεώνει, προκειμένου είτε να ενημερωθεί είτε να διασκεδάσει το κοινό!

Pin It on Pinterest