Περιοδεία στην Κάρπαθο πραγματοποίησε ο Μιχάλης Κόκκινος

Περιοδεία στην Κάρπαθο πραγματοποίησε ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης με την «Νησιωτική Ανατροπή» Μιχάλης Κόκκινος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Θανάση Μιντσινίγο.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι, επιχειρηματίες και καταστηματάρχες του νησιού υποδέχτηκαν θερμά τα στελέχη της «Νησιωτικής Ανατροπής» και συνομίλησαν με τον υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Μιχάλη Κόκκινο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και την νέα τουριστική περίοδο.

Ο κ. Κόκκινος άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που του αναφέρθηκαν και επεσήμανε τους στόχους που έχει θέσει η «Νησιωτική Ανατροπή», μεταξύ των οποίων είναι η επίλυση καθημερινών αλλά σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες μας, καθώς και η περαιτέρω ανάπτυξη όλων των περιοχών.

Παράλληλα κάλεσε όλους να συμμετάσχουν στον αγώνα που δίνει η «Νησιωτική Ανατροπή» για μία νέα δημιουργική πορεία στο Νότιο Αιγαίο.

Ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης είχε επίσης συναντήσεις με τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Λάμπρο και τους αντιδημάρχους Γεώργιο Δήμαρχο και κ. Γεώργιο Γεργατσούλη με τους οποίους συζήτησε αυτοδιοικητικά θέματα.
Τέλος ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της «Νησιωτικής Ανατροπής» είχε συνάντηση και με εκπροσώπους των εργαζομένων του Δήμου Καρπάθου, κατά την οποία κυριάρχησαν θέματα εργασιακού περιεχομένου τα οποία και απασχολούν τους υπαλλήλους.
Σας καλούμε όλες και όλους να ξεκινήσουμε μαζί μια δημιουργική ανατροπή στο Νότιο Αιγαίο.

 

Pin It on Pinterest