Μανώλης Βασιλογιώργης: “Τι γυρεύω λοιπόν ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος;

Δήλωση Συμμετοχής στις περιφερειακές εκλογές

του Βασιλειάδη-Βασιλογιώργη Μανώλη – Υποψήφιου Περιφερειακού Σύμβουλου με την παράταξη Νησιωτική Ανατροπή και επικεφαλής τον Μπενέτο Σπύρου

Το μόνο πράγμα που δεν είχα σκεφτεί αναφορικά με την πολιτική  είναι ο φυσικός συχνωτισμός μου και η συναναστροφή μου με επαγγελματίες πολιτικούς. Ο λόγος, προφανής. Τάσσομαι με απέχθεια απέναντι στην αναξιοκρατία, τη μετριότητα, τη δουλοπρέπεια και τους ανυπόληπτους, καιροσκόπους και τυχοδιώκτες πολιτικάντηδες που κυριάρχησαν τα τελευταία χρόνια σε τούτο τον τόπο.

Τι γυρεύω  λοιπόν ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος;

Κατέληξα πως, όσο όλοι εμείς, δεν αποφασίζουμε να απαιτήσουμε την συμμετοχή μας στα κοινά, τόσο αφήνουμε χώρο σε θλιβερά πρόσωπα που μας κυβέρνησαν και επιμένουν να θέλουν να μας κυβερνούν, να ζουν με την αυταπάτη ότι μας σώζουν και ότι μας εκπαιδεύουν για το αύριο.

Αντιμέτωπος με ένα πολιτικό σύστημα που με θλίβει, απλά ανήκω σε εκείνους τους ανθρώπους που οι καταστάσεις έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της λογικής αλλά και της προσωπικής αξιοπρέπειας.

Δε μπορώ πια να σκέφτομαι τα Δωδεκάνησα με ιδιωτικά λιμάνια-αεροδρόμια-νοσοκομεία, με ιδιωτικό νερό, με τα δάση πουλημένα ή καμένα, με ένα τουριστικό προϊόν, μονοκαλλιέργεια στα χέρια των ξένων tour operator και με τις πλημμύρες να παίρνουν ανθρώπινες ζωές. Μια Δωδεκάνησο φτωχότερη από αυτή που μας παρέδωσαν οι γονείς μας, μια πατρίδα κουτσουρεμένη που πάντα προετοιμάζεται για τις προηγούμενες κρίσεις…

Είναι λοιπόν καθήκον μου να συμμετέχω στις αποφάσεις καθώς πιστεύω πως χρειάζεται κάποιοι να ταράξουμε τις ισορροπίες. Γιατί, υπάρχουν και ορισμένα «όχι» που πρέπει να ειπωθούν εκεί όπου παίρνονται οι αποφάσεις που μας αφορούν.

Αποφάσισα να συστρατευθώ με την παράταξη ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με επικεφαλής τον Σπύρου Μπενέτο γιατί ο ίδιος είναι από εκείνη την πάστα των ανθρώπων που μπορώ να εμπιστευθώ. Το μόνο που επιζητώ από τους συμπολίτες μου είναι να συμμετέχουν με την ψήφο τους αλλά κυρίως με την παρουσία τους στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Pin It on Pinterest