Εγκαινιάστηκε η 4η τοπική έκθεση γραμματοσήμου και έκθεση φιλοτελικών ντοκουμέντων Δωδεκανήσου

Η Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου (Φ.Ε.Δ) σας ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 4ης τοπικής έκθεσης γραμματοσήμου και έκθεσης φιλοτελικών ντοκουμέντων της Δωδεκανήσου την Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 στην αίθουσα της ιπποτικής οπλοθήκης του de Milly (’’Θόλαρος’’) στην πλατεία Σύμης στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Αντώνης Καμπουράκης, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Ελευθερία Φτακλάκη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ρόδου κ. Σάββας Διακοσταματίου, ο Περιφερειακός Δντής των ΕΛΤΑ κ. Σπύρος Τσιλιγιάννης, ο Διευθυντής του Ε.Ο.Τ Δωδεκανήσου κ. Αγαπητός Ξάνθης, ο Διευθυντής των ΕΛΤΑ Ρόδου κ. Μαυρουδής Ιωάννης, εκπρόσωπος του Στρατηγού Διοικητού της 95 ΑΔΤΕ, και εκπρόσωποι από την Δνση Πρωτοβάθμιας και την Δνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

 Στην εκδήλωση των εγκαινίων έγινε η παρουσίαση των 6 έργων που ανέδειξε ο Διαγωνισμός σχεδίασης βινιέτας και απονεμήθηκαν δώρα και αναμνηστικά στους νικητές.

 Η 4η Τοπική Έκθεση Γραμματοσήμου πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα ΕΛ.ΤΑ, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανή-σου.

 Στην έκθεση έχουν αναρτηθεί και προβάλλονται  σε ξεχωριστό πλαίσιο προβολής τα 29 έργα από τα 1.307 που η 11μελής επιτροπή αξιολόγησης ξεχώρισε μέχρι να καταλήξει στα 6 έργα που βράβευσε.

 Έχουν επίσης αναρτηθεί εξαιρετικά και σπάνια Δωδεκανησιακά Φιλοτελικά είδη τα οποία προέρχονται από τις ιδιωτικές συλλογές των μελών μας.

 Ευχαριστούμε τα ΕΛ.ΤΑ για την αμέριστη συμπαράσταση των ανθρώπων του στην διοργάνωση της έκθεσης και για την όμορφη έκπληξη που μας έκαναν με την έκδοση και επίδοση σε φύλλο προσωπικού γραμματοσήμου των έργων των 6 νικητών από τον περιφερειακό Δντή ΕΛ.ΤΑ κ. Σπύρο Τσιλιγιάννη στα παιδιά που βραβεύτηκαν, αλλά και της ανακοίνωσης της δημιουργίας αναμνηστικού συμμετοχής στον διαγωνισμό, σε μορφή – τύπο πάπυρου από τα ΕΛΤΑ, το οποίο θα πάρουν όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμόπου προκήρυξε η Φ.Ε.Δ (1.307 συμμετοχές).

 Και κλείνοντας αυτή την επικοινωνία η Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου  προσκαλεί το κοινό της Δωδεκανήσου αλλά και όσους διαμένουν στα ξενοδοχεία της περιοχής να επισκεφθούν την έκθεση γραμματοσήμων η διάρκεια της οποίας θα είναι μέχρι και την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και θα είναι ανοιχτή με ελεύθερη είσοδο για το κοινό όλες τις ημέρες από 08:30 έως 21:00.

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ο Πρόεδρος Φιλοτελικής Ένωσης Δωδεκανήσου

                                                                        Γιάννης Κουρέλης


Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest