Όλα …στον αυτόματο – 14 καμένες λάμπες μόνο στην Πλατεία Κύπρου

Στον αυτόματο πιλότο φαίνεται πως έχει μπει η Δημοτική Αρχή αφού η κατάσταση δεν φαίνεται να βελτιώνεται ακόμα και στα πιο απλά πράγματα.

Η κατάσταση με τον δημοτικό φωτισμό είναι τραγική στην πόλη της Ρόδου που κοντεύει να μετατραπεί σε “σκοταδούπολη”. Φυσικά δεν είναι απο τα προβλήματα που μας “καίνε”, αλλά αν δεν μπορούν να λύσουν τα απλά της καθημερινότητας, πότε θα δούμε ενέργειες για πιο σύνθετα ζητήματα;

Σύμφωνα με καταγγελία πολιτών στο Rodosreport, μόνο στην Πλατεία Κύπρου, δηλαδή στο κέντρο της πόλης έχει 14 καμένες λάμπες. Ευκολά κανείς αντιλαμβάνεται τι γίνεται εκτός κέντρου!

Τα προβλήματα της καθημερινότητας

Η καθαριότητα στους δρόμους παραμένει κάτι παραπάνω απο ελλιπής και την ίδια ώρα που τα ταμεία είναι άδεια, η νέα Δημοτική Αρχή θα εξακολουθεί να πληρώνει δυσανάλογα ποσά που μεταφράζονται σε πολλά εκατομμύρια ανα έτος!

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που η Δημοτική Αρχή διατηρεί μια σύμβαση εξόχως πολυέξοδη και συνάμα αναποτελεσματική ;

Η πόλη βρώμικη και αφρόντιστη σε κάθε γειτονιά με μόνη εξαίρεση μικρές ενέργειες(κλαδέματα) που γίνονται σε κάποια σημεία.

Οι δρόμοι εξακολουθούν να παραμένουν σαν βομβαρδισμένα τοπία. Τα πεζοδρόμια απροσπέλαστα. Στο κέντρο το απόλυτο χάος με την στάθμευση και την κυκλοφορία των οχημάτων και ακόμα δεν ήρθε το καλοκαίρι.

Τα φρεάτια βουλωμένα και ακαθάριστα περιμένουν την επόμενη καταιγίδα.

Η εικόνα της πόλης παραμένει σε τραγική κατάσταση και η νέα σεζόν πλησιάζει.

Οι πολυπόθητες αλλαγές που περιμένουν να δουν οι πολίτες αυτού του νησιού φαίνεται πως αργούν ή δεν θα έρθουν καθόλου.


Διαβάστε επίσης: Ρόδος: Στον Αυτόματο… Όλα – Όπως Τα Βρήκε Και Όπως Τα Άφησε Η Βροχή, Είναι Ακόμα Τα Φρεάτια!

Διαβάστε επίσης: Ήρθαν Τα “Ήμερα” Να Διώξουν Τα “Άγρια”

Διαβάστε επίσης: Τα Σχέδια Με Τα Τεράστια Κτήρια Προβλημάτισαν Έστω Και Με Καθυστέρηση Τον Α.Κολιάδη – Η Συνάντηση Με Πολιτικά Πρόσωπα

Διαβάστε επίσης: Περίεργες Αποφάσεις Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Για Μείωση Των Ελαφιών Της Ρόδου

Διαβάστε Επίσης: Η Ρύθμιση Για Τις Παραλίες Τινάζει Στον Αέρα Τα Πρωτόκολλά Κατεδάφισης Στη Ρόδο – Ευνοημένοι Οι Καταπατητές

Διαβάστε επίσης: Ρόδος –  Σε Θέση Μάχης Κάτοικοι Και Φορείς Για Την Φαραωνική Τσιμεντούπολη Στο Παραλιακό Μέτωπο !

Pin It on Pinterest