Ρόδος: Στον αυτόματο… όλα – Όπως τα βρήκε και όπως τα άφησε η βροχή, είναι ακόμα τα φρεάτια!

Πέρασαν 11 μέρες απο την κακοκαιρία που έπληξε τη Ρόδο με δυνατές βροχές, ανεμοστρόβιλο αλλά και έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στην πόλη της Ρόδου και τα χωριά.

Και όμως… όπως η βροχή βρήκε βουλωμένα και βρώμικα τα φρεάτια του νησιού με αποτέλεσμα να πλημμυρήσουν σχεδόν όλες οι γειτονιές της Ρόδου και η πυροσβεστική να δεχθεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων απο σπίτια και μαγαζιά, έτσι παραμένουν ακόμα τα φρεάτια, βουλωμένα και γεμάτα σκουπίδια.

Μετά απο 11 μέρες τίποτα δεν έχει αλλάξει στο νησί, με τους κάτοικους να ελπίζουν οτι δεν θα βρέξει πάλι και κάποιους να τα καθαρίζουν μόνοι τους, καθώς δεν πιστεύουν πως θα ενδιαφερθεί κανείς απο τον Δήμο!

Έντεκα μέρες και δεν έχει περάσει όχι συνεργείο να ανοίξει και να καθαρίσει τα βουλωμένα φρεάτια, αλλά ούτε οδοκαθαριστής να τα καθαρίσει έστω επιφανειακά!

Οι υποσχέσεις της νέας Δημοτικής Αρχής του Αλέξανδρου Κολιάδη για λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας, έμειναν μόνο στα λόγια. Δυστυχώς υπάρχουν και ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα στο νησί που η Δημοτική Αρχή οχι απλά παραμένει σε αφωνία αλλά κλείνει τα μάτια.

Δείτε σε τι κατάσταση ήταν και παραμένουν τα φρεάτια, με αποτέλεσμα να πλημμυρήσουν σχεδόν όλες οι γειτονιές του νησιού και τους πολίτες να ελπίζουν οτι δεν θα ξαναβρέξει.

Τα φρεάτια έχουν τόσο πολύ χώμα που άνετα τα φυτεύεις !

Διαβάστε επίσης: Ήρθαν Τα “Ήμερα” Να Διώξουν Τα “Άγρια”

Διαβάστε επίσης: Τα Σχέδια Με Τα Τεράστια Κτήρια Προβλημάτισαν Έστω Και Με Καθυστέρηση Τον Α.Κολιάδη – Η Συνάντηση Με Πολιτικά Πρόσωπα

Διαβάστε επίσης: Περίεργες Αποφάσεις Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Για Μείωση Των Ελαφιών Της Ρόδου

Διαβάστε Επίσης: Η Ρύθμιση Για Τις Παραλίες Τινάζει Στον Αέρα Τα Πρωτόκολλά Κατεδάφισης Στη Ρόδο – Ευνοημένοι Οι Καταπατητές

Διαβάστε επίσης: Ρόδος –  Σε Θέση Μάχης Κάτοικοι Και Φορείς Για Την Φαραωνική Τσιμεντούπολη Στο Παραλιακό Μέτωπο !

Pin It on Pinterest