Τα σχέδια με τα τεράστια κτήρια προβλημάτισαν έστω και με καθυστέρηση τον Α.Κολιάδη – Η συνάντηση με πολιτικά πρόσωπα

Έστω και με καθυστέρηση και μετά απο αλλεπάλληλα δημοσιεύματα τόσο του Rodosreport όσο και άλλων μέσων, αλλά και σωρεία αντιδράσεων στα social media, ο νέος Δήμαρχος Ρόδου φαίνεται να δείχνει κάποιο ενδιαφέρον για τα όσα σχεδιάζονται στην επέκταση της νέας μαρίνας με τα ογκώδη κτήρια που θα καλύψουν ένα τεράστιο μέρος του παραλιακού μετώπου.

Η συνάντηση χθες με τα εφτά πολιτικά πρόσωπα τα οποία ήταν ο πρώην δήμαρχος Ροδίων κ. Γιώργος Γιαννόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Ρόδου κ.Κουσουρνάς, οι πρώην βουλευτές Γιάννης Παρασκευάς, Βασίλης Παπανικόλας και Δημήτρης Γάκης και ο πρώην νομάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, φαίνεται να προβλημάτισε τον Δήμαρχο.

Όλοι ανεξαιρέτως εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για όσα σχεδιάζονται στην νέα μαρίνα, ενώ ο Γιάννης Παρασκευάς είχε εκφράσει και με δημοσίευση του την δυσαρέσκεια του για την έλλειψη πρωτοβουλιών απο τον νέο Δήμαρχο. Άπαντες στάθηκαν στις αλλαγές στα όρια δόμησης και στην κάλυψη ενός τεράστιου μέρους του παραλιακού μετώπου απο θεόρατα κτήρια αλλά και στην έλλειψη ανταποδοτικών έργων που θα αναβάθμιζαν στο σύνολο την περιοχή χωρίς να δημιουργούνται αντιθέσεις.

Το θέμα αναμένεται να έρθει και στο Δημοτικό Συμβούλιο στο άμεσο μέλλον, ώστε επιτέλους να ενημερωθεί το σώμα και να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι, αλλά και να ενημερώσει ο Δήμαρχος επιτέλους τον Ροδιακό λαό για όσα σχεδιάζονται στη Ροδιακή γη.

Βέβαια το παράδοξο είναι πως ο Δήμαρχος θα πρέπει να γνωρίζει τις εξελίξεις μιας και το δεξί του χέρι, ο αντιδήμαρχος οικονομικών εκπροσωπεί νομικά την Μαρίνα.

Pin It on Pinterest