Προσοχή ! Εργασίες οδοποιίας στη Ρόδου-Λίνδου και Ανατολικές Ακτές – Αεροδρομίου

Σας ενημερώνουμε ότι το ήμισυ της λωρίδας κυκλοφορίας στο τμήμα της Εθνικής οδού Τσαΐρι – αεροδρομίου με κατεύθυνση προς τον κόμβο στο Τσαΐρι θα κλείσει για 48 ώρες, την Πέμπτη 14-04-2016 και την Παρασκευή 15-04-2016, και ώρα από 7:00 π.μ. της 14ης -04-2016, γιατί θα εκτελούνται εργασίες οδοποιίας στη συμβολή των δύο Εθνικών οδών Ρόδου – Λίνδου και Τσαΐρι – Αεροδρόμιο στα πλαίσια της υλοποίησης των εργασιών του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΡΟΔΟΥ – ΛΙΝΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ».

Επισημαίνεται ότι στην παραπάνω λωρίδα κυκλοφορίας θα απαγορεύεται η δεξιά στροφή στα οχήματα μήκους άνω των 6,00μ.

Τέλος επισημαίνεται, ότι η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας επί του κόμβου στο Τσαΐρι με κατεύθυνση προς Φαληράκι θα παραμένει κλειστή για το παραπάνω χρονικό διάστημα.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.