Την εταιρία Wind Star Cruises τίμησε η Ρόδος για την παρουσία της στο λιμάνι της Ρόδου απο το 1992

Επίσκεψη του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου σε κρουαζιερόπλοιο της εταιρίας Wind Star Cruises.

Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς την εταιρεία μικρών κρουαζιεροπλοίων Wind Star Cruises που εξακολουθεί να προτιμά τη Ρόδο από το 1992 έως σήμερα, επισκέφτηκε ένα από τα κρουαζιερόπλοιά της και συνάντησε τον κυβερνήτη και το πλήρωμα.
Τον δήμαρχο συνόδευε η αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τέρης Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δωδεκανήσου κ. Μιχάλης Χριστοδούλου, υπηρεσιακοί παράγοντες καθώς και ο ανθυποπλοίαρχος Νικόλαος Κόλλιας ως εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Ρόδου και οι πράκτορες Γιώργος και Παύλος Γεωργιάδης .
Ο κ. Χατζηδιάκος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα κρουαζιερόπλοια ανελλιπώς κάθε χρόνο από το Μάιο ως τα τέλη Οκτωβρίου και ειδικότερα κατά την ημέρα Τρίτη έρχονται στη Ρόδο με τους υψηλούς επιβάτες τους και δήλωσε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι σ΄ αυτά θα προστεθούν και τρία ακόμα πλοία του στόλου της εταιρείας, από την επόμενη τουριστική σαιζόν.
«Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις διευκολύνσεις που απαιτούνται για τον ελλιμενισμό των πλοίων σας και την παραμονή τους στη Ρόδο, υπογράμμισε ο δήμαρχος προσθέτοντας ότι το λιμάνι μας είναι ασφαλές ενώ γίνεται συνεχής βελτίωση των υποδομών του».
Αξίζει να τονιστεί ότι η εταιρεία διαθέτει έναν στόλο από έξη πολυτελή γιότ και κρουαζιερόπλοια τα οποία διοργανώνουν «ελίτ» κρουαζιέρες σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, τον Νότιο Ειρηνικό, την Καραϊβική και την Κεντρική Αμερική.
Στον κυβερνήτη επιδόθηκε τιμητική πλακέτα και ανανεώθηκε το ραντεβού στο λιμάνι της Ρόδου για τον προσεχή Μάιο.

Pin It on Pinterest

Share This