Βεβαίωση “Safe Restart” για δύο ξενοδοχεία του ομίλου H Hotels Collection

Ο όμιλος H Hotels Collection – Hatzilazarou Group, έλαβε δύο βεβαιώσεις “Safe Restart” για τα ξενοδοχεία του, Princess Andriana Resort & Spa και Lindos Princess Beach Hotel, από την  TUV HELLAS.

Η βεβαίωση αφορά την ασφαλή επανεκκίνηση της λειτουργίας των ξενοδοχείων, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων του ΞΕΕ (ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του Covid-19),  τα οποία ο όμιλος έχει ενσωματώσει στο δικό του πρωτόκολλο “Travel with Safety”.

Αντίστοιχα έχει δρομολογηθεί ένας δεύτερος κύκλος αξιολογήσεων για τη λήψη βεβαιώσεων για τα ξενοδοχεία Mayia Exclusive Resort & Spa και Rodos Princess Beach Hotel, που άνοιξαν τις πύλες τους τέλη Αυγούστου. Μέριμνα του ομίλου H Hotels Collection είναι τόσο η ασφάλεια των πελάτων όσο και των εργαζομένων του.

Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, με αυθεντικό πάθος για την ελληνική φιλοξενία και με αφοσίωση στην τελειότητα. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα 2150 δωματίων, 1400 εργαζομένων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες κάθε επισκέπτη.

Ιδρύθηκε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Πηγή: https://money-tourism.gr

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest