Η Warner Bros επέλεξε τη Ρόδο για τα γυρίσματα του δημοφιλούς ριάλιτι «The Bachelor»

 Σπουδαία ευκαιρία για την τουριστική προβολή του νησιού στην αγορά της Δανίας.

-Την χώρα μας και πιο συγκεκριμένα το νησί της Ρόδου επέλεξε η αμερικανική εταιρεία παραγωγής Warner Bros για τα γυρίσματα του δημοφιλούς ριάλιτι παιχνιδιού “The Bachelor”. Πρόκειται για παραγωγή, η οποία προορίζεται για την τηλεόραση της Δανίας.

Εν μέσω συνθηκών κορωνοϊού, η επιλογή των συντελεστών για τον τόπο των γυρισμάτων ήταν μια δύσκολη απόφαση σε ένα πλαίσιο σκληρού ανταγωνισμού. Η Τουρκία, η Κροατία, το Βιετνάμ καθώς και ένα νησί της Καραϊβικής ήταν επίσης χώρες που βρίσκονταν στο κάδρο των επιλογών, ωστόσο η αμερικανική εταιρεία εκτίμησε ότι η χώρα μας και συγκεκριμένα η Ρόδος διαθέτει το σύνολο των προαπαιτούμενων για να υλοποιηθεί το απαιτητικό πρότζεκτ με επιτυχία.

Οι απίστευτες φυσικές ομορφιές της Ρόδου και το ασφαλές πλαίσιο τήρησης των μέτρων προφύλαξης που επιβάλλει η πανδημία Covid-19 και τηρεί η χώρα μας από την αρχή της τουριστικής περιόδου, ήταν ο συνδυασμός που κέρδισε την εμπιστοσύνη της Warner Bros. Ωστόσο, αξίζει να επισημανθεί η δυνατότητα που είχε η εταιρία να συνομιλεί με έναν αξιόπιστο εκπρόσωπο του προορισμού για όλα τα θέματα της παραγωγής υπήρξε καθοριστική στη λήψη της τελικής απόφασης- υπεύθυνη για τα διεθνή ΜME έχει τεθεί από την Πρωτοβουλία για τον Τουρισμό η Johanna Strand -.        

Τα γυρίσματα στο νησί των Ιπποτών, είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν πέντε ολόκληρες εβδομάδες. Η ομάδα παραγωγής απαρτίζεται από 70 άτομα, ενώ για την εξυπηρέτηση των τηλεοπτικών αναγκών θα χρησιμοποιηθούν όλα τα σύγχρονα μέσα, έτσι ώστε να αναδειχθούν οι ομορφιές του ελληνικού τοπίου και οι ιδιαιτερότητές του. Σύμφωνα με το concept του ριάλιτι που σπάει ρεκόρ τηλεθέασης στις χώρες όπου προβάλλεται, συμμετέχουν 18 κοπέλες έτοιμες να διεκδικήσουν την καρδιά ενός εργένη.  

Πριν από λίγες ημέρες, το επίσημο site της δανέζικης τηλεόρασης TV2 αποκάλυψε τις τελικές αποφάσεις της Warner Bros, που αφορούν στον τόπο των γυρισμάτων, στην ταυτότητα του εργένη που επιθυμεί να ανακαλύψει τον έρωτα της ζωής του, ενώ παραλλήλως ανακοίνωσε το άνοιγμα της πλατφόρμας για την δήλωση γυναικείων συμμετοχών στο πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 το αντίστοιχο ριάλιτι για την σουηδική τηλεόραση είχε πραγματοποιηθεί στην Πάργα με μεγάλη επιτυχία ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά για την τηλεόραση της Δανίας που θα μεταδώσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 

Παράλληλα, η Warner Bros βρίσκεται σε συζητήσεις με την εκπρόσωπο Τύπου της Πρωτοβουλίας για τα Διεθνή Μέσα, Johanna Strand, για την οριστικοποίηση  δύο ακόμη τηλεοπτικών παραγωγών επίσης στο νησί της Ρόδου, για λογαριασμό δύο διαφορετικών χωρών του ευρωπαϊκού Βορρά, οι οποίες δύνανται να πολλαπλασιάσουν τις δυνατότητες προβολής του προορισμού και σε άλλες αγορές.  

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest