Ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Τίνας Βαρδουλάκη-Σκούλουκα με τον Γιάννη Μαχαιρίδη

Με ιδιαίτερη τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, για τη συμμετοχή μου σε μία υπερκομματική εκλογική διαδικασία με κύριο στόχο τη ανάδειξη των άριστων για την επίλυση των προβλημάτων της περιφέρειας μας, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η εξαιρετική επιλογή στο πρόσωπο του κυρίου Δημήτρη Κρητικού ως υποψηφίου χωρικού Aντιπερειφερειαρχη δεν αφήνει σε κανένα πολιτικά υπεύθυνο και ενεργό πολίτη το οποιοδήποτε περιθώριο αμφιβολίας ότι ο κύριος Μαχαιρίδης κατάφερε να έχει δίπλα του έναν άφθαρτο πολιτικό που το όνομά του έχει συνδεθεί με την έννοια της αποτελεσματικότητας, τη διαφάνειας, και που έχει αφήσει ως παρακαταθήκη κατά την πορεία του όχι μόνο ως Δήμαρχος Καμείρου αλλά και ως ιατρός, την ακεραιότητα το ήθος την ευγένεια και την προσφορά του. Με αυτά τα δεδομένα και σε συνδυασμό με την πείρα και το πάθος που διακατέχει τον κύριο Μαχαιρίδη τάχτηκα και εγώ με τις δικές μου δυνάμεις κοντά τους για να στηρίξω αυτή την υπεύθυνη προσπάθεια, στη δυσκολότερη περίοδο της χώρας μετά τη μεταπολίτευση.

Η παράταξη «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» δίνει ενεργά το στίγμα της σε κάθε κοινωνία κάθε πόλης και κάθε χωριού της περιφέρειας μας, και αναδεικνύει τα μεγάλα τοπικά προβλήματα, που έχουν οξυνθεί λόγω της παρατεταμένης οικονομικής πολιτικής και κοινωνικής κρίσης. Φέρνει στην επιφάνεια το δημόσιο διάλογο, και έτσι δημιουργεί έναν ακόμα μεγαλύτερο μοχλό πίεσης στα κέντρα αποφάσεων για την επίλυσή των προβλημάτων.

Με τους υποψήφιους που απαρτίζουν την παράταξη μας, δημιουργείται μια κινητικότητα που φέρνει ιδέες, προτάσεις και λύσεις, με κέντρο τον ενεργό πολίτη που πρωταγωνιστεί, που διεκδικεί τα δικαιώματά του, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του και την κοινωνική ευθύνη που του αναλογεί. Αναφέρομαι στον ενεργό Δωδεκανήσιο και Κυκλαδίτη που συμμετέχει, που οργανώνεται και δρα πρωτοβουλιακά, παρεμβαίνει και δημιουργεί γεγονότα και δεν αρκείται σε μια παθητική παρακολούθηση των εξελίξεων. Αυτοί είμαστε οι Δωδεκανήσιοι και οι Κυκλαδίτες, και μια από αυτούς κι εγώ που θα στηρίξω την προσπάθεια του κυρίου Γιάννη Μαχαιρίδη υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Όλοι μαζί ας υλοποιήσουμε τους στόχους μας, για να μπορέσουμε να δείξουμε στην κοινωνία, στην Ελλάδα αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη το νέο μας πρόσωπο.

Μεεκτίμηση
Τίνα Βαρδουλάκη-Σκούλουκα

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Είναι Νεοχωρίτισσα, απόφοιτος της Αμαραντείου και Οικοκυρικής Σχολής και του 3ου Λυκείου Ρόδου. Πτυχιούχος Διεθνών Σχέσεων και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Coventry της Αγγλίας. Πτυχιούχος (Diploma) τοy Μεταπτυχιακoύ Προγράμματος Σπουδών Δημοσίων Σχέσεων (MSc in Public Relations) του πανεπιστημίου Stirling της Σκωτίας.

Είναι τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου με ειδίκευση στις Διεθνείς, Οικονομικές και Πολιτικές Σχέσεις για την Ανατολική Μεσόγειο.

Διετέλεσε Διευθύντρια του Πολιτιστικού Οργανισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου (ΟΠΑΔ).

Υπήρξε Υπεύθυνη Σύμβουλος της Θυρίδας Νεανικής Επιχειρηματικότητας για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς.

Μέχρι το 2010 δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά, με επιτυχία, στο χώρο των Δημοσίων Σχέσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας.
Είναι παντρεμένη με τον χειρουργό ουρολόγο Μιχάλη Σκούλουκα και έχει δύο κόρες τη Μάρα 11, και τη Βένια 9 ετών.

Pin It on Pinterest