Η Λίτσα Φτακλάκη μπέρδεψε τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας με τις δαπάνες του προεκλογικού αγώνα της παράταξης Μαχαιρίδη και της ίδιας

Ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «εργαλείο» προεκλογικού αγώνα

Πενήντα (50) ημέρες πριν τις εκλογές, η Λίτσα Φτακλάκη έφερε σε μία συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, για την οποία η ίδια εκτίμησε ότι 60 λεπτά είναι αρκετά για να εξετάσει 43 θέματα, «λίστα» προεκλογικών χρηματοδοτήσεων που συμπτωματικά «καλύπτουν» τη Ρόδο, τα χωριά της και τους μεγάλους Δήμους της περιφέρειας.

Η Σύμβουλος που προχτές μπέρδεψε τις 10.000 ευρώ με τις 400.000 ευρώ σήμερα πιστεύει ότι οι «αφελείς» Δωδεκανήσιοι και Κυκλαδίτες, δεν αντιλαμβάνονται με τι σκοπούς και κίνητρα διαχειρίζεται τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η Λίτσα Φτακλάκη μπέρδεψε τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας με τις δαπάνες του προεκλογικού αγώνα της παράταξης Μαχαιρίδη και της ίδιας.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι και μέλη της Επιτροπής Τουρισμού κ.κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, Ιουλία Καραμολέγκου και Κώστας Μπιζάς, αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε μία συνεδρίαση- παρωδία. Το τακτικό μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και Περιφερειακή Σύμβουλος Θήρας Ιουλία Καραμολέγκου, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Δεν ανέχομαι να προκαλείται η νοημοσύνη μου για όλους τους άνωθεν λόγους. Η Λίτσα Φτακλάκη να κάνει εκλογές όπως οι υπόλοιποι περιφερειακοί σύμβουλοι. Ο προϋπολογισμός της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει ως στόχο της ανάπτυξη των νησιών και όχι την «αγιοποίησή» της!»

Pin It on Pinterest