Πρώτη συνεδρίαση δημοτικής κοινότητας Θεολόγου

Σε μια πρώτη ενημέρωση του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου και των συνεργατών του για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, προέβησαν τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Θεολόγου, χθες βράδυ στα γραφεία της κοινότητας. Ο δήμαρχος ανέπτυξε το σκεπτικό του για το νέο μοντέλο διοίκησης του Δήμου και την πολιτική που σκοπεύει να χαράξει σε κάθε τομέα, προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις σε σημαντικά ζητήματα που ταλανίζουν το νησί.
Με τη σειρά τους, ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου επικεντρώθηκαν στα σημαντικά ζητήματα του τόπου, με κυρίαρχο την αναβάθμιση και θωράκιση από φυσικές και όχι μόνον καταστροφές, του μοναδικού βιότοπου της Κοιλάδας Πεταλούδων, αλλά και συνολικά της ευρύτερης περιοχής του Θεολόγου. Συζητήθηκαν επίσης, τα ανταποδοτικά έργα για τα οποία έχει δεσμευθεί η ΔΕΗ, όπως έργα στην παραλία της Θολού, ο χλοοτάπητας στο γήπεδο Θεολόγου και άλλα. Έγινε τέλος, εκτενής αναφορά στα προβλήματα ύδρευσης και αγροτικής οδοποιίας, καθαρισμού φρεατίων και ρεμάτων.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος και στελέχη της δημοτικής αρχής παρακολούθησαν τη συναυλία στο Καστέλλο, η οποία ήταν αφιερωμένη στον Ευρυσθένη Γκίζα, τον πρώτο Έλληνα φλαουτίστα που στελέχωσε την Φιλαρμονική της Βιέννης τον 19ο αιώνα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρέσβης της Αυστρίας στην Ελλάδα και μαθητές από την Αυστρία που πήραν μέρος στην Ολυμπιάδα Αρχαίων Ελληνικών. Να σημειωθεί ότι η συναυλία δόθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Μουσικής» που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΡ.

Pin It on Pinterest