Στην Βόρειο Ελλάδα ψάχνουν προσωπικό οι ξενοδόχοι της Ρόδου !

Σε αγωνιώδη αναζήτηση βρίσκονται οι ξενοδόχοι της Ρόδου αφού η σεζόν σύντομα θα ξεκινήσει και μάλιστα νωρίς, αφού απο τον Μάρτιο έχουν προγραμματιστεί οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ ενώ τον Απρίλη αναμένεται πολλές μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες να δέχονται τουρίστες .

Ήδη στο διαδίκτυο και σε σελίδες της Ρόδου τα ξενοδοχεία και πολλές άλλες τουριστικές επιχειρήσεις αναζητούν προσωπικό για να καλύψουν τις ανάγκες τους για το καλοκαίρι.

Τα στοιχεία δείχνουν οτι οδεύουμε σε μια πολύ καλή χρονιά αλλά φαίνεται πως αρκετές θέσεις εργασίας είναι άδειες και οι ξενοδόχοι ψάχνουν απεγνωσμένα λύσεις .

Μια απο τις λύσεις ίσως θα ήταν οι καλύτερες αποδοχές των εργαζομένων που θα αύξανε το ενδιαφέρον πολιτών να καλύψουν περισσότερες θέσεις στον τουριστικό τομέα.

Η άλλη λύση που κάποιοι σκέφτηκαν ήταν να απευθυνθούν για προσωπικό εκτός Ρόδου και συγκεκριμένα στην Βόρεια Ελλάδα με δεδομένο οτι εκεί υπάρχει και περισσότερη ανεργία αλλα και ένα ποσοστό που εργάζονται καλοκαίρια στο νησί προέρχεται απο εκεί.

Αύριο συγκεκριμένα στις Σέρρες εκπρόσωποι 40 ξενοδοχείων της Ρόδου θα αναζητήσουν προσωπικό στην «Ημέρα Καριέρας» που διοργανώνει η Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ), ενώ αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στην Θεσσαλονίκη. 

Διαβάστε επίσης: Αγκάθι Για Την Δημοτική Αρχή Καμπουράκη Ο Αντιδήμαρχος Που Κορόιδευε Και Φέσωνε Πολίτες Για Χρόνια !

Pin It on Pinterest

Share This