Αγκάθι για την Δημοτική Αρχή Καμπουράκη ο αντιδήμαρχος που κορόιδευε και φέσωνε πολίτες για χρόνια !

Απο τα σύννεφα πέφτουν δεκάδες πολίτες στη Ρόδο καθώς τους έρχονται ταχυδρομικά “ραβασάκια” απο τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου και τους ενημερώνουν πως χρωστάνε λεφτά απο παρελθοντικές κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας , ενω σε πολλές περιπτώσεις το ανακαλύπτουν τυχαία οταν προσπαθήσουν να εκδώσουν φορολογική ενημερότητα και το ΑΦΜ τους βρίσκεται δεσμευμένο!

Στο Rodosreport έφτασαν πολλές καταγγελίες για αντιδήμαρχο επι δημαρχίας Χατζή Χατζηευθυμίου αλλά και επι Δημαρχίας Κουσουρνά, που δεχόταν πολίτες στο γραφείο του και “έσβηνε” τις κλήσεις πολιτών που έκαναν παράπονα για λάθος των Δημοτικών Αστυνόμων.

Μόνο που ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος για ποικίλους λόγους και ενώ διαβεβαίωνε πως οι κλήσεις θα σβηνόντουσαν τις πέταγε στον κάδο σκουπιδιών με αποτέλεσμα εν αγνοία τους οι πολίτες να παραμένουν χρεωμένοι με βεβαιωμένες παραβάσεις ενώπιον του Δήμου φτάνοντας σήμερα κάποιοι να χρωστάνε απο λίγα ευρώ μέχρι και χιλιάδες .

Έτσι η Δημοτική Αρχή Καμπουράκη που έχει και αυτή σήμερα εν ενεργεία στην παράταξη της με την ίδια θέση τον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο, προσπαθεί να εισπράξει οφειλές πολιτών που όμως είχαν πεσει θύμα εμπαιγμού του αρμόδιου αντιδημάρχου για την Δημοτική Αστυνομία και ενώ έφευγαν απο το γραφείο του με βεβαιότητα πως δεν οφείλουν κάτι , βρέθηκαν σήμερα χρεωμένοι και με δεσμευμένο ΑΦΜ !

Το θέμα για την παράταξη Καμπουράκη έχει πολλές πολιτικές προεκτάσεις και δεν είναι μόνο ηθικής φύσης για τον σήμερα εν ενεργεία αντιδήμαρχο.

Μια άλλη πτυχή είναι η ασυδοσία που επικρατούσε στην δημοτική αστυνομία, οπου πολλές φορές Δημοτικοί Αστυνόμοι έκοβαν αυθαίρετα κλήσεις και σε επαγγελματίες που λόγω της φύσης της δουλείας τους είχαν δυνατότητα να σταθμεύσουν ελεύθερα στο κέντρο σε θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης και είχαν και σχετικό έγγραφο απο τον Δήμο, παρόλα αυτά κάποιοι δημοτικοί αστυνόμοι αυθαίρετα έκοβαν κλήσεις και σε αυτούς.

Ένα άλλο σοβαρό ζήτημα που προκύπτει ειναι πως κάποιοι απο τους δημοτικούς αστυνόμους που έκοβαν αφειδώς κλήσεις τότε , εργάζονταν παράνομα με πλαστά έγγραφα που είχαν καταθέσει και εντοπίστηκαν αρκετά χρόνια αργότερα .

Οι δεκάδες πολίτες της Ρόδου σήμερα που έχουν πέσει θύμα του αντιδημάρχου αλλά και των δημοτικών αστυνομικών βρίσκονται εκτεθειμένοι απέναντι στην Δημοτική Αρχή αλλά και στην Εφορία.

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να ενσκήψει στο συγκεκριμένο πρόβλημα και να αποκαταστήσει την αδικία που προέκυψε απο τον εν ενεργεία αντιδήμαρχο που υπηρετούσε και τότε και να διαγράψει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα χρέη των παρελθοντικών ετών.

Διαβάστε περισσότερα τοπικά νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This