Φως στο Τούνελ: Βανδάλισαν το μνήμα του πατέρα μου λέει ο γιος του δολοφονημένου Γ.Καρυώτη απο τη Ρόδο

Εξαγριωμένος με την πορεία των ερευνών απο την Ασφάλεια Ρόδου εμφανίστηκε ο γιος του δολοφονημένου Γιώργου Καρυώτη στο “Φως στο Τούνελ”, που για ακόμα μια φορά ασχολήθηκε με την υπόθεση της δολοφονίας στην Μεσαιωνική Πόλη.

Η Ασφάλεια Ρόδου μετά απο 7 ολόκληρους μήνες δεν έχει καταλήξει στον δράστη της δολοφονίας σε μια φαινομενικά εύκολη υπόθεση.

Ο Βαγγέλης, γιος του θύματος κατηγορεί την αστυνομία για αδιαφορία που θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη και η υπόθεση ίσως να είχε μπεί στο αρχείο αν δεν είχε πάει στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”. Ένας απο τους ύποπτους της αστυνομίας είναι και ο ίδιος, ο οποίος είναι και αυτός που βρήκε τον πατέρα του νεκρό αλλά ακόμα δεν έχει πάρει απαντήσεις η οικογένεια για το τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ .

Στην εκπομπή ο ίδιος με τηλεφωνική παρέμβαση κατήγγειλε πως κάποιος βανδάλισε το μνήμα του πατέρα του, ενώ ο ίδιος ανέφερε πως δεν το καταγγέλλει στην αστυνομία καθώς δεν τον παίρνουν στα σοβαρά μιας και τον θεωρούν ως έναν απο τους υπόπτους.

Στην εκπομπή δεν παρουσιάστηκε κάποιο νέο στοιχείο που θα έριχνε φως στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα οι αρχές έχουν αποτελέσματα απο την νεκροψία που επιβεβαιώνει θάνατο απο ασφυξία αλλά και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις και αναμένονται να βγούνε συνδυαστικά κάποια πορίσματα και να έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This