Στη Ρόδο το παγκόσμιο τουρνουά αντισφαίρισης το Σεπτέμβριο. Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος

Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας κ. Σπύρο Ζαννιά, συναντήθηκε το μεσημέρι (Παρασκευή) ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και συζήτησε μαζί του τις τεχνικές λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή στη Ρόδο του παγκόσμιου τουρνουά για αθλητές τέννις, κάτω των 18 ετών.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου οπότε και θα βρίσκονται στη Ρόδο 130 αθλητές με τις οικογένειες και τους προπονητές τους, κι από τις πέντε ηπείρους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Μεσαιωνικής Πόλης Τέρης Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνης Γιαννικουρής και ο πρόεδρος του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης Μιχάλης Πανάγος.

Ο κ. Χατζηδιάκος επανέλαβε το στόχο του να αποτελέσει η Ρόδος τον προορισμό στον οποίο θα φιλοξενούνται επιτυχημένες διεθνείς διοργανώσεις πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα και αναφέρθηκε σε σειρά από αυτές οι οποίες φιλοξενήθηκαν στη Ρόδο τα τελευταία χρόνια.

Στη συζήτηση που ακολούθησε εξετάστηκαν θέματα αθλητικών εγκαταστάσεων και της συνεργασίας όλων των πλευρών για την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης καθώς και οι τρόποι προβολής και διαφήμισης της Ρόδου προκειμένου τα οφέλη για το νησί να είναι πολλαπλά.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ζαννιάς δήλωσε την πρόθεση της Ομοσπονδίας να είναι η Ρόδος το νησί διοργάνωσης των αγώνων τουλάχιστον μέχρι το 2020 ενώ ο δήμαρχος Ρόδου τόνισε ότι η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και το κάλλος του νησιού παράλληλα με τις συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου, θα το κατατάξουν σε υψηλές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη για τη διεκδίκηση ανάλογων διοργανώσεων.

Pin It on Pinterest

Share This