Σπαρακτικό μήνυμα του απαχθέντος επιχειρηματία Λεμπιδάκη: Δεν αντέχω άλλο

Σε οριακή κατάσταση φαίνεται ότι βρίσκεται ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης ο οποίος εδώ και 138 μέρες βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων του.

Η αγωνία και το τέλος των αντοχών του αποτυπώνονται στο ιδιόχειρο σημείωμά του, που αποτελεί και την πρόσφατη ένδειξη για την οικογένειά του ότι βρίσκεται εν ζωή.

«Κάντε ό,τι μπορείτε για να τελειώσει! Δεν αντέχω άλλο…» φέρεται ότι ήταν η έκκληση του 54χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso το χειρόγραφο σημείωμα με το «sos» πιστοποιήθηκε ότι ταυτίζεται με τον γραφικό χαρακτήρα του και αξιολογείται από τις Αρχές, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που να καταδεικνύουν την πραγματική κατάσταση της υγείας του.

Το σημείο βρέθηκε στο πρανές του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, σε απόσταση 5 χλμ από το σημείο που είχε βρεθεί και το στικάκι που περιείχε το βίντεο με την πρώτη απόδειξη ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Τα περιθώρια φαίνεται ότι στενεύουν και η υπόθεση βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της, καθώς η οικογένεια τα χρήματα που απαιτούνται για την απελευθέρωσή του.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ συναντούν για πρώτη φορά απαγωγή τόσο μεγάλης διάρκειας και χωρίς ίχνος συμβιβασμού από τους δράστες.

Πηγή : newsbeast.gr