Σκιέρ πέφτει από βουνό 500 μέτρων και επιζεί! (video)

Ο σκιέρ Ian McIntosh έζησε από θαύμα όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε κατρακυλώντας  από πλαγιά 500 περιπου μέτρων όπως θα δείτε στο βίντεο που τράβηξαν θεατές.

Το βίντεο που κόβει κυριολεκτικά  την ανάσα δείχνει τον τυχερό μέσα στην ατυχία του σκιέρ να πέφτει από την πλαγιά και ταυτόχρονα να ακούγονται από την ενδοεπικοινωνία οι κραυγές πόνου που βγάζει πέφτοντας και ενώ έχει χάσει τον εξοπλισμό του. Το περιστατικό συνέβη στο βουνό Neacola στην Αλάσκα και οι θεατές που παρακολουθούσαν το συμβάν κάνουν λόγο για θαύμα καθώς ο αθλητής θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί.

Ο αθλητής μόλις έχει φτάσει στο τέρμα ακούγεται να λέει από την ενδοεπικοινωνία «Είμαι καλά, είμαι καλά» κάνοντας όλους να ανακουφιστούν. Αργότερα δήλωσε ότι είχε αρχικά πέσει σε μια μικρότερη τάφρο ενάμισι περίπου μέτρου και αυτό τον έκανε να χάσει την ισορροπία του και τον εξοπλισμό του και να πέσει από την μεγάλη πλαγιά. «Από εκεί και μετά, δεν μπόρεσα να σηκωθώ και δεν μπορούσα να σταματήσω να πέφτω. Άνοιξα τον αερόσακό μου για να αποφύγω τους τραυματισμούς όπως έπεφτα» δήλωσε.

Όπως είπε όσο αυτός προσπαθούσε να ανακτήσει τη θέση του και να σηκωθεί τόσο το χιόνι υποχωρούσε και τον έριχνε κάνοντας συνολικά 500 μέτρα σε ένα μόλις λεπτό. Το συγκλονιστικό ανέβηκε στο Youtube πριν από λίγες μέρες και έχει όπως είναι φυσικό πάνω από 100.000 προβολές.

Το μόνο που αναφέρεται σύμφωνα με την Mirror είναι ότι ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του χωρίς να γίνεται λόγος για κάποιον άλλο τραυματισμό. Είναι γεγονός ότι ο άτυχος και τυχερός σκιέρ θα θυμάται για πάντα αυτή την πτώση.

Pin It on Pinterest

Share This