Φωτογραφίες πιθανών θυμάτων σεξουαλικής επίθεσης έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία

Φωτογραφίες γυναικών που φαίνονται είτε να κοιμούνται είτε να είναι λιπόθυμες και είναι ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα πιθανών σεξουαλικών επιθέσεων έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Φλόριντα.

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής Windermere ελπίζει οι πολίτες να αναγνωρίσουν έστω κάποιες από τις γυναίκες αυτές, οι εικόνες των οποίων βρέθηκαν σε βίντεο που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του Darryl Patterson.

Ο άνδρας αυτός είχε κατηγορηθεί από μία γυναίκα για απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης. Λίγο αργότερα ακόμα μία γυναίκα τόλμησε να μιλήσει ανοιχτά και να καταγγείλει το ίδιο.

Η έρευνα έγινε τον Μάιο και ακόμα η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τις γυναίκες αυτές κι έτσι ζητά τη βοήθεια του κοινού. Σύμφωνα με τη Daily Mail, κατά την έρευνα βρέθηκε κι ένα βίντεο με τον Patterson να κάνει σεξ με τρεις γυναίκες που δεν είχαν τις αισθήσεις τους- αν και δεν είναι σαφές αν οι γυναίκες στις φωτογραφίες είναι ίδιες με τις γυναίκες στο βίντεο.

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία διευκρινίζει πως επιχειρεί να ταυτοποιήσει τις γυναίκες στις φωτογραφίες για να διασφαλίσει πως είναι καλά.

Οι αρχές δεν δίνουν λεπτομέρειες σχετικά με το εάν οι γυναίκες αυτές είναι θύματα του Patterson ή θέλουν να τους μιλήσουν σχετικά με τη δίωξή του.

«Μπορείς να δεις ένα βίντεο που δείχνει σεξουαλικές πράξεις αλλά δεν ξέρεις αν υπήρξε έλλειψη συναίνεσης ή όχι παρά μόνο αν μιλήσεις στους εμπλεκόμενους», τόνισε η δικηγόρος του Patterson.

«Είναι ένα κανονικό μέλος της κοινωνίας μας, είναι ήσυχος, αυτοαπασχολούμενος», πρόσθεσε.

Ο 48χρονος είναι και πατέρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα τα θύματα ήπιαν ποτά με τον Patterson και την επόμενη μέρα ξύπνησαν στο κρεβάτι του νιώθοντας άρρωστες και χωρίς να μπορούν να θυμηθούν τι είχε συμβεί την περασμένη νύχτα.

Ο  Patterson δεν έχει συλληφθεί ούτε του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες αλλά η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεσή του καθώς πιστεύει πως είναι υπεύθυνος για σειρά βιασμών στην περιοχή του.

Τα βίντεο που βρήκε η αστυνομία ήταν από το διάστημα 2008- 2013. Σύμφωνα με τη Daily Mail η αστυνομία προσπάθησε με κάθε τρόπο να ταυτοποιήσει τις γυναίκες αυτές, φτιάχνοντας ψεύτικο προφίλ στο Facebook και πετώντας φυλλάδια στη γειτονιά του Patterson.

Όταν τίποτα δεν απέδωσε, έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες παρότι είναι πιθανό να πρόκειται για θύματα σεξουαλικών επιθέσεων.

Ο Patterson είχε υπάρξει και θύμα επίθεσης το 2009 όταν δύο άνδρες διέρρηξαν το διαμέρισμα της συντρόφου του, τη λήστεψαν και της επιτέθηκαν σεξουαλικά μπροστά του.

floaisdamn1 floaisdamn2 floaisdamn3 floaisdamn4 floaisdamn5

Πηγή : newsbeast.gr

Pin It on Pinterest

Share This