Ρουσφέτια εξυπηρετεί ο αντιδήμαρχος Νότιας Ρόδου, καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Λαχανιάς

Αξιότιμε κύριε ΔΝΤΗ

Με αφορμή τη διαμαρτυρία συμπολίτη μας για τον τρόπο που ασκεί ο αντιδήμαρχος Νότιας Ρόδου τα καθήκοντά του, που δημοσιεύθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω:

Σύμφωνα με το συμπολίτη μας, ο αντιδήμαρχος Νότιας Ρόδου υπέδειξε, σε αυτόν, να απευθύνεται σε άλλον πρόεδρο δημοτικής κοινότητας και όχι στο δημοκρατικά και νόμιμα εκλεγμένο, πρόεδρο της κοινότητας Λαχανιάς!

Σύμφωνα με το συμπολίτη μας ο αντιδήμαρχος Νότιας Ρόδου παρακάμπτοντας και αδιαφορώντας για το δημοκρατικά θεσπισμένο θεσμό του προέδρου της δημοτικής κοινότητας, <<επιδίδεται σε εξωθεσμικές υποσχέσεις και παρεμβάσεις ικανοποιώντας προσωπικά αιτήματα πολιτικών του φίλων>>ήτοι <<Ρουσφέτια>> και όχι σε παρεμβάσεις που αφορούν το σύνολο της τοπικής κοινωνίας .

Τελικά ήρθε η επιβεβαίωση ,από τους συμπολίτες μας, για τα όσα διαδραματίζονται σε βάρος του προέδρου της κοινότητας μας αλλά και κατ΄επέκταση σε βάρος της προόδου της κοινότητας μας, τα τελευταία δύο χρόνια επί θητείας του συγκεκριμένου αντιδημάρχου.

Τέτοιες συμπεριφορές αλλά και πρακτικές είναι καταδικαστέες και ανήκουν σε ένα μακρινό παρελθόν.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν ανήκουν στο σήμερα και δεν προάγουν το δημοκρατικό διάλογο που έχει ανάγκη ο τόπος για την καταγραφή και επίλυση των προβλημάτων.

Άρα τα όσα αναφέρονται για τη <<δράση>> του αντιδημάρχου Νότιας Ρόδου από το συμπολίτη μας είναι γνωστά στον κύριο δήμαρχο;

Καλούμε τον αντιδήμαρχο Νότιας Ρόδου να σταματήσει την θεσμική εκτροπή και να προσέλθει στο κοινοτικό κατάστημα και στα πλαίσια του θεσμικού μας ρόλου, να συζητήσουμε και να δρομολογήσουμε λύσεις για τα προβλήματα της κοινότητα μας.

Εμείς διεκδικούμε, ζητάμε και επιδιώκουμε μια καλή θεσμική συνεργασία για τη λύση των προβλημάτων της μικρής, αλλά διαρκώς αναπτυσσόμενης κοινότητας μας.

Στα πλαίσια των καθηκόντων μας θα ζητήσουμε συνάντηση με το δήμαρχο Ρόδου, προκειμένου να εκθέσουμε την πραγματική κατάσταση και τα προβλήματα της κοινότητας Λαχανιάς, ελπίζοντας να βρούμε ανταπόκριση και συνεργασία που μέχρι σήμερα δυστυχώς όπως επιβεβαιώνεται και από το συμπολίτη μας δε βρήκαμε.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΧΑΝΙΑΣ

Pin It on Pinterest

Share This