Ρόδος: Νέες καταγγελίες για την δράση του 33χρονου “Ιππότη” – “Απο τις μπουνιές παραλίγο να χάσω το μάτι μου” λέει πρώην κοπέλα του

Η Ρόδος αντιδράει στην κακοποιητική δράση που έδειξε ο 33χρονος “Ιππότης” (όπως τον αποκαλεί η μάνα του) και μια ακόμα κοπέλα μιλάει δημόσια για την κακοποίηση που φέρεται να υπέστη απο τον καταδικασθέντα πλέον στην υπόθεση της 22χρονης κοπέλας .

Υπενθυμίζουμε οτι ο 33χρονος καταδικάσθηκε χθες σε 3 τριετή φυλάκιση με αναστολή (το δικαστήριο αρνήθηκε να αναγνωρίσει την υπόθεση ως κακούργημα παρα τα στοιχεία έφεραν οι δικηγόροι της κοπέλας) καθως αποδείχθηκε πως στις 3 Δεκεμβρίου έξω απο μαγαζί που διασκέδαζαν πέταξε την κοπέλα του στο πεζοδρόμιο και την έσερνε στο δρόμο μέχρι το αμάξι και ενώ ήταν τραυματισμένη αρνήθηκε να την πάει στο Νοσοκομείο. Η κοπέλα στο σπίτι μέσα απο εφαρμογή στο κινητό κάλεσε σε βοήθεια οικείους και αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της, η δική της κακοποίηση συνέβη το 2013 για ασήμαντη αφορμή μέσα σε όχημα όπου άρχισε για ασήμαντη αφορμή να χτυπάει το κεφάλι της κοπέλας στο παρμπρίζ του οχήματος και στην συνέχεια να τις ρίχνει μπουνιές στο πρόσωπο με αποτέλεσμα η κοπέλα να κινδυνεύει να χάσει το ένα μάτι της.

Η κοπέλα φώναζε βοήθεια και απο το σημείο περνούσε με μηχανάκι ένας λιμενικός ο οποιος σταμάτησε για βοήθεια ο δράστης στην συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα με τον λιμενικό να ακολουθεί με το μηχανάκι , τότε σταμάτησε το όχημα και με ένα μεγάλο ξύλο χτύπησε τον λιμενικό στο κεφάλι, ο λιμενικός κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Στο Νοσοκομείο αργότερα μεταφέρθηκε και η κοπέλα με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Για την υπόθεση αυτή το δικαστήριο πάλι είχε επιβάλει 3ετή με αναστολή !

Δείτε την ανάρτηση της κοπέλας

Η δημοσίευση της καταδικαστικής απόφασης αλλά και η δημόσια τοποθέτηση της παθούσης και των οικείων της έχει εξοργίσει την Ροδιακή κοινωνία που αντιδρούν έντονα στην βία κατά των γυναικών μια και η Ρόδος έχει ζήσει στο πετσί της δυο άνανδρες γυναικοκτονιές και δεν ανέχεται πλέον άλλες κακοποιήσεις γυναικών.

Η υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosreport θα συνεχιστεί καθώς προκύπτουν νέα στοιχεία για εξακολουθητική κακοποιητική συμπεριφορά ενώ ο ίδιος μετα την απόφαση του δικαστηρίου με ανασταλτικό χαρακτήρα συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Pin It on Pinterest

Share This