Ρόδος: Την χτύπησαν με κλαρκ στην λαϊκή και την άφησαν αβοήθητη

Ένας πρωτοφανές περιστατικό απανθρωπιάς και αναλγησίας φέρεται να έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στην Λαϊκή αγορά του Αγίου Δημητρίου.

Μια συντοπίτισσα μας που κατέβηκε για να πουλήσει την παραγωγή της στην Λαϊκή χτυπήθηκε απο υπερφορτωμένο με προϊόντα μηχάνημα κλάρκ που οδηγούσε υπάλληλος Αλβανικής καταγωγής για λογαριασμό χονδρέμπορα αγροτικών προϊόντων που διατηρεί και καταστήματα μαναβικής στο νησί.

Η γυναίκα σύμφωνα με την καταγγελία φέρεται να βρέθηκε στο έδαφος απο το χτύπημα που δέχθηκε και λίγο έλειψε να βρεθεί και κάτω απο τις ρόδες του κλαρκ.

Αυτό όμως που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ήταν η αδιαφορία που επέδειξαν τόσο ο Αλβανός υπάλληλος όσο και χονδρέμπορας που όχι μόνο δεν προσφέρθηκαν να τα βοηθήσουν την γυναίκα που βρισκόταν χτυπημένη στο έδαφος αλλά ούτε αμφότεροι ζήτησαν μια ανθρώπινη συγνώμη.

Αντιθέτως η γυναίκα έμεινε να περιμένει 4 ώρες στη Λαϊκή μέχρι να προσφερθεί ένα οικείο πρόσωπο να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο της Ρόδου οπου διαπιστώθηκε πως είχε κάταγμα στο χέρι.

Σύμφωνα με την οικογένεια της παθούσης ο Αλβανός υπάλληλος προσέφερε λεφτά αργότερα για να μην καταγγελθεί το περιστατικό. Η γυναίκα προχώρησε σε μήνυση και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

*φωτογραφία αρχείου

Pin It on Pinterest

Share This