ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ : Δεν θα στηρίξουμε Χατζηδιάκο στις εκλογές της Π.Ε.Δ.

Mε αφορμή σχετικές ερωτήσεις και σχόλια, από την παράταξή μας γνωρίζεται ότι στις προσεχείς εκλογές της Π.Ε.Δ. δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Χατζηδιάκου καθώς την θεωρεί εξαρχής αποτυχημένη και χωρίς προοπτική για τον τόπο μας.
Όσον αφορά την προσπάθεια στελεχών της δημοτικής αρχής να τονίσουν την ανάγκη συνένωσης όλων μας υπό τον κ. Χατζηδιάκο σ’ αυτές τις εκλογές, θυμίζει ότι όπως αποδεικνύεται πλέον ολοφάνερα από την παρουσίαση των στοιχείων από τη νέα περιφερειακή αρχή, η περίοδος του σημερινού δημάρχου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και πριν στη Νομαρχία Δωδ/σου σημαδεύτηκε πολιτικά από την απόλυτη μετριότητα. Ειδικά μάλιστα όταν ο τόπος μας και οι άνθρωποι του παρά τη μακρόχρονη θητεία του, παραμένουν απροστάτευτοι στις φυσικές καταστροφές.
Συνεπώς δεν έχει απολύτως τίποτα να προσφέρει στην Π.Ε.Δ. και στη νέα προοπτική της Δωδεκανήσου. Η επιλογή του νέου προέδρου της Π.Ε.Δ. πρέπει να γίνει με ποιοτικά και αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και όχι με πολιτικά κριτήρια ή με το κριτήριο της τοπικής προέλευσης.
Σημειώνουμε άλλωστε ότι ο δήμος μας βιώνει αυτή την περίοδο τις χειρότερες πράξεις προσβολής της δημοκρατίας και των αρχών που χαρακτηρίζουν τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, καθώς είναι αυταπόδεικτο ότι η πλειοψηφία δεν θέλει την παρουσία μας σε κανένα όργανο του δήμου μας.
Όμως η παράταξή μας θα είναι παρούσα πάντα με προτάσεις, και θα αποτελέσει την εγγύηση για την πρόοδο και την ευημερία αυτού του τόπου. Σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα εισάγουμε νέες προτάσεις που θα ανοίγουν νέες προοπτικές για τη Ρόδο μας αναγκάζοντας τους να τις κάνουν πράξη!

Από την παράταξη « ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»

Pin It on Pinterest