Την Πέμπτη (2/10) αναχωρεί η αποστολή του Ροδήλιου για τις Πανελλήνιες Ποδηλατικές Ημέρες Νεολαίας 2014

Πανέτοιμοι οι αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Μίνι, Παμπαίδων και Παγκορασίδων, του Ροδήλιου για τις Πανελλήνιες Ποδηλατικές Ημέρες Νεολαίας 2014 που θα διεξαχθούν στις Ε΄ Παιδικές Εξοχές του Δήμου Μαραθώνα – Νέας Μάκρης στον Άγιο Ανδρέα Αττικής στις 3,4 και 5 Οκτωβρίου 2014.
Ο προπονητής του Ροδήλιου Ιωάννης Μαστορίδης επέλεξε 18 αθλητές από την ακαδημία που θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο. Πρόκειται για την μεγαλύτερη αποστολή της πόλης μας σε μια τέτοια διοργάνωση.

Οι αθλητές που συμμετέχουν είναι οι εξής: Κούρος Κωνσταντίνος, Κούρος Γεώργιος, Κυπραίος Νικόλαος, Σαββάκης Μιχαήλ, Τριομμάτη Ασημίνα, Κουτούνης Αριστείδης, Κούρος Ιάκωβος, Μακρής Εμμανουήλ, Μιαούλης Ιωάννης, Δράκος Νικόλαος, Σαββάκης Σταμάτης, Ζαννάκης Βασίλειος, Γερόλυμος Θεοφάνης, Τριομμάτης Μιχαήλ, Κυπραίου Αναστασία, Νικήτα Φωτεινή, Λουτσιού Εισοδία, Κούρου Σταματία.
Την αποστολή θα συνοδεύσει ο πρόεδρος Παπασταματάκης Ιωάννης, ο Έφορος αθλητικών εκδηλώσεων Κυπραίος Κωνσταντίνος καθώς και 14 γονείς των αθλητών.
Χορηγοί της αποστολής Blue Star Ferries, ΙΒΙΣΚΟΣ Food Service.
Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία και καλό ταξίδι στην αποστολή του συλλόγου, πιστεύοντας στην καλύτερη δυνατή παρουσία των αθλητών.

ghdj

Pin It on Pinterest