Διαρκής στήριξη των συμπολιτών μας στις προνοιακές δομές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

  • Διαρκής στήριξη των συμπολιτών μας στις προνοιακές δομές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
  • Επίσκεψη των παιδιών του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Παραδεισίου και διοργάνωση εκδήλωσης με πρωτοβουλία των εργαζομένων κκ Μαρία Μαγριπλή και Ρενα Αναστασιάδη, στο Χαραλάμπειο Οίκο Ευγηρίας.
  • Παραχώρηση ειδών περιποίησης μαλλιών και καλλωπισμός φιλοξενούμενων παιδιών στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού χορηγία της επιχείρησης Sotiris Vasilas-Hair Art Studio

Μετά από πρωτοβουλία των εργαζομένων στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Παραδεισίου κκ Μαρίας Μαγριπλή και Ρένας Αναστασιάδη πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των παιδιών στο Χαραλάμπειο Οίκο Ευγηρίας.
Στα πλαίσια της επίσκεψης διοργανώθηκε γιορτή όπου συμμετείχαν τα παιδιά και οι συνοδοί τους κκ Μαγριπλή και Αναστασιάδη, τρόφιμοι, συγγενείς, το προσωπικό του ιδρύματος και του δημοτικού παιδικού σταθμού.
Το παρόν έδωσαν εθελοντικά οι μουσικοί κκ Βάιος Καραδημήτρης (Λύρα – Τραγούδι) και Γιάννης Γκαλονάκης (Λαούτο) οι οποίοι διασκέδασαν τους συμμετέχοντες καθώς και
η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ Κρεμαστινού Λίτσα εκπροσωπώντας το Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας .
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που οργάνωσαν οι κκ Μαγριπλή και Αναστασιάδη πραγματοποιήθηκαν δρώμενα με τα παιδιά να δωρίζουν συμβολικά γλαστράκια με φυτά στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στον Οίκο Ευγηρίας.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο κ Πεταλάς συναντήθηκε με τις κκ κκ Μαγριπλή και Αναστασιάδη και τις συνεχάρει για την πρωτοβουλία τους να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μία τόσο ιδιαίτερη εκδήλωση αφιερώνοντας πολλές εργατοώρες πέρα του ωραρίου τους.
Επιπρόσθετα ο κ Πεταλάς υπογράμμισε ότι η κοινή συμμετοχή των νέων παιδιών με τους ηλικιωμένους σε εορταστική εκδήλωση και ο συμβολισμός που εξέπεμψε η χειρονομία της δωρεάς των φυτών συνέβαλαν ουσιαστικά στην ψυχολογική στήριξη των φιλοξενούμενων.
Τέλος οι κκ Μαγριπλή και Αναστασιάδη διευκρίνισαν ότι θα προβούν σε ανάλογες εκδηλώσεις και στο μέλλον προκειμένου αφενός τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Παραδεισίου να ευαισθητοποιηθούν περαιτέρω και αφετέρου να συμβάλουν στην ευχάριστη διαμονή των ηλικιωμένων.
Στα πλαίσια της διαρκούς στήριξης των ελευθέρων επαγγελματιών της Ρόδου στις δομές του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α., η επιχείρηση «Sotiris Vasilas-Hair Art Studio» από κοινού με την Εταιρία SALON LINK προέβησαν στην παραχώρηση προϊόντων περιποίησης μαλλιών της φίρμας Paul Mitchell.
Τη δωρεά παρέλαβε η αναπληρώτρια Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α. κ Πρεσβύρη Αικατερίνη η οποία ευχαρίστησε τον κ Βασίλα για την συνεχόμενη υποστήριξη του στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού.
Διευκρινίζεται ότι η επιχείρηση «Sotiris Vasilas-Hair Art Studio» όλο το προηγούμενο διάστημα συμβάλει αφιλοκερδώς στην περιποίηση των φιλοξενούμενων στο παράρτημα προστασίας παιδιών.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΚΠΠΝΑ κ Πεταλάς ευχαρίστησε τον κ Βασίλα και
τόνισε ότι η συμβολή των ελευθέρων επαγγελματιών της Ρόδου και ειδικά των κομμωτών είναι διαχρονική σε όλες τις επί μέρους δομές.

 

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α.

ΠΕΤΑΛΑΣ ΣΑΒΒΑΣ

VASILAS PRESVIRI ritsa-paidikos GIROKOMEIO PAIDIA giorti 3 giorti 2

Pin It on Pinterest