“Η απώλειά του, αφήνει ένα μεγάλο κενό στην κωακή κοινωνία και το δημοσιογραφικό κόσμο του τόπου μας”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη, εκδότη και δημοσιογράφου της εφημερίδας «Βήμα της Κω»:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον αδόκητο θάνατο του διαπρεπούς δημοσιογράφου, εκδότη και φίλου Γιάννη Ιωαννίδη. Η απώλειά του, αφήνει ένα μεγάλο κενό στην κωακή κοινωνία και το δημοσιογραφικό κόσμο του τόπου μας. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Εργατικός, μαχητικός, οξυδερκής με αξιοζήλευτη προσφορά στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, που υπηρέτησε με πάθος και συνέπεια για πολλά χρόνια, πάντοτε με ήθος και αξιοπρέπεια.
H πένα και η αγάπη του για τη «πολύφερνη νύφη» Κω, όπως έγραφε και στο τελευταίο του edirorial, ήταν η δική του κινητήρια δύναμη σε κάθε του στιγμή. Σε όλη του τη διαδρομή διακρίθηκε για τη μαχητικότητα και την απόλυτη αφοσίωσή του στις αξίες και τα ιδανικά.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του… Ας είναι ελαφρύ το χώμα της κωακής γης που θα τον σκεπάσει».

Pin It on Pinterest