Περιοδεία του Γιάννη Μαχαιρίδη στη Νότια Ρόδο

Με λουλούδια και συνθήματα νίκης υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Νότιας Ρόδου, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννη Μαχαιρίδη, που τους επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής 4 Μαΐου. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξής του, περιόδευσε στα χωριά Κατταβιά, Λαχανιά, Γεννάδι, Ασκληπειό, Λάερμα και Λάρδο, με τους πολίτες να του επιφυλάσσουν θερμότατη υποδοχή.

Στην Κατταβιά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες των δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται στην πλατεία του χωριού, με τους θαμώνες αυτών, αλλά και με κατοίκους, οι οποίοι και τον προσκάλεσαν να καθίσει μαζί τους. Το ίδιο ευχάριστο και θερμό κλίμα του επεφύλαξαν και οι κάτοικοι στη Λαχανιά, ενώ στο Γεννάδι του προσέφεραν κατακόκκινα λουλούδια, ευχόμενοί του καλή επιτυχία.

Στο Ασκληπειό οι γυναίκες του χωριού γνωστοποίησαν πως ψηφίζουν Γιάννη Μαχαιρίδη, βρισκόμενες στο καφενείο που συγκεντρώνονται κάθε Κυριακή μετά τον πρωινό εκκλησιασμό τους, ενώ στο πλευρό του Γιάννη Μαχαιρίδη βρίσκονται και οι άνδρες του Ασκληπειού, τους οποίους και συνάντησε λίγη ώρα αργότερα σε ένα άλλο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου συγκεντρώνονται την Κυριακή μόνο οι άνδρες του χωριού.

Στα Λάερμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, αντήλλαξε απόψεις με τους κατοίκους του χωριού, ενώ τους ενημέρωσε ότι έχει ενταχθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η αναγκαία χρηματοδότηση για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου των Λαέρμων. «Με τη νίκη», του φώναζαν κάτοικοι στη Λάρδο, όπου περιόδευσε στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν στην περιοχή, επισκεπτόμενος όλων των ειδών τα μαγαζιά και συνομιλώντας με δεκάδες πολίτες.

Pin It on Pinterest