Περιοδεία του Φώτη Χατζηδιάκου στο κέντρο της πόλης και στη δημοτική ενότητα Πεταλουδών

Την λαϊκή αγορά του Αγ. Δημητρίου επισκέφθηκε το Σάββατο πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδεύομενος από τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης του «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου συνομίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές για διάφορα θέματα, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να του δηλώσουν τη στήριξή τους. Ο κ. Χατζηδιάκος τόνισε στις συζητήσεις που είχε με τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές πως οι λαϊκές αγορές είναι ένας επιτυχημένος θεσμός, ο οποίος, μέσα στο πλαίσιο της κρίσης που βιώνουμε ως κοινωνία, συνεχίζει να στηρίζει τους Έλληνες καταναλωτές και ως εκ τούτου θα πρέπει να στηριχθεί και να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο.

Στη συνέχεια ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος περιόδευσε στο κέντρο της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους καταστηματάρχες και τους περιοίκους για την ανάπτυξη και τον εξωραϊσμό της ευρύτερης περιοχής. Η ανάπτυξη του ιστορικού κέντρου της πόλης της Ρόδου αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον κ. Χατζηδιάκο όπως ο ίδιος επισήμανε στις συνομιλίες που είχε με κατοίκους και επαγγελματίες του κέντρου.

Το βράδυ του Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου συνέχισε τις περιοδείες του, στο πλαίσιο της άμεσης επικοινωνίας με τους δημότες και περιόδευσε στα τοπικά διαμερίσματα της δημοτικής ενότητας Πεταλούδων συνοδευόμενος από τους υποψήφιος δημοτικούς συμβούλους της περιοχήςκ.κ., Αφεντούλη Ιωάννη, Ιντζέ Δημήτριο, Σιδηρόπουλο Σάββα, Στεργενάκη Στέργο, και Χριστοδούλου Μιχαήλ, τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της τοπικής κοινότητας Κρεμαστής κ.κ. Δελαπόρτα Ζήσιμο-Βασίλειο, Καλαγρή Μαριέττα, Κοκκάρη Δημήτριο, Παπαϊώάνου Νικόλαο, Ποδιώτη Τσαμπίκο, Τάκκου-Παπακωσταντή Βασιλική, τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της τοπικής κοινότητας Μαριτσών, κ.κ. Ζερβό Μόσχο, Κωστιού Παντελή, Τσαβαρή Γεωργία, Μηλιένος Εμμανουήλ, Τσέλιου Στεργούλα, τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της τοπικής κοινότητας Παραδεισίου Καπαρουδάκη Απόστολο, Καλούδη Πέτρο, Μανέγα Ανδρέα, Μιχαήλογλου Κυριαζή, Τσεντζελή Μαρία, Χάσταλη Νικόλαο, τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της τοπικής κοινότητας Παστίδας, κ.κ. Κοσμά Μιχαήλ, Μορφωπού Αικατερίνη, Μοσχή Σταύρος, Πάττα Σάββα, Τσελέπη-Κοσμά Φλώρα και τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Δαματριάς, κ.κ. Πηδιάκη Μιχαήλ, και Σαρούκο Ιωάννη.

Κύριο χαρακτηριστικό των συναντήσεων που ακολούθησαν ήταν τα μηνύματα νίκης που εισπράττουν καθημερινά οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» από τους κατοίκους των περιοχών τους. Στις συνομιλίες που είχε με καταστηματάρχες και κατοίκους των περιοχών, ο υποψήφιος δήμαρχος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που τους απασχολούν, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών, της αγροτικής οδοποιίας, της έλλειψης παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων. Ο υποψήφιος δήμαρχος έκανε ειδική αναφορά στην ολοκλήρωση της μελέτης που αφορά στο σχέδιο πόλης Κρεμαστής, ενώ με ιδιαίτερη ικανοποίηση οι κάτοικοι της Κρεμαστής και του Παραδεισίου άκουσαν από τον κ. Χατζηδιάκο για τη δημιουργία περιαερολιμενικής ζώνης, η οριοθέτηση της οποίας θα έχει περιβαλλοντικά και αντισταθμικά οφέλη για τις γύρω περιοχές.

Pin It on Pinterest