Παζλ το Δημαρχείο της Ρόδου! Ζυμώσεις και σενάρια !

Θολό παραμένει ακόμα το τοπίο όσον αφορά τη διεκδίκηση του Δήμου Ρόδου για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, με τα κομμάτια να μην κατορθώνουν να ενώνουν το παζλ μέχρι στιγμής!

Υποψήφιος δήμαρχος έχει δηλώσει ότι θα είναι ο Γιώργος Υψηλάντης με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ο Τάκης Πότσος με την στήριξη του ΚΚΕ και  ο Στράτος Καρίκης με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας όπως φημολογείται. Ωστόσο γρίφος παραμένει η εκ νέου υποψηφιότητα του Δήμαρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά, ο οποίος ζήτησε  χρονικό περιθώριο της απόφασης του μέχρι το Σάββατο 1 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σενάριο που θέλει τον Αντιπεριφερειάρχη Φώτη Χατζηδιάκο να διεκδικεί τον Δήμο Ρόδου, ο Στάθης Κουρουρνάς ζήτησε να σεβαστεί τη δήλωση  του και να αναμένει  μέχρι το Σάββατο για να αποφασίσει πως θα κινηθεί.  Άρα η υποψηφιότητα του Φώτη Χατζηδιάκου  κρίνεται  εν μέρει από τα πεπραγμένα του  Στάθη Κουσουρνά. Το ερώτημα είναι εάν ο Απολλωνιάτης! θα περιμένει μέχρι το Σάββατο ή μετά την επίσκεψη στην Κύπρο επέστρεψε πιο αποφασιστικός;

Επιπλέον πολλοί είναι αυτοί που πιέζουν τον Χατζή Χατζηευθυμίου να διεκδικήσει και πάλι τον Δημαρχιακό Θώκο μετά από την ομολογουμένως πετυχημένη τετραετία του. Πάντως όπως και να έχουν τα πράγματα δυο υποψηφιότητες από το ίδιο κόμμα, είτε από την Ν.Δ. είτε από το ΠΑΣΟΚ πάντα ενδυναμώνουν τον αντίπαλο !

Από όλα τα σενάρια αυτά φαίνεται ότι όλοι οι αυτοδιοικητικοί δεν μπορούν να απεμπλακούν από το πατρονάρισμα των κομμάτων. Κοντός ψαλμός αλληλούια… ! Υπομονή λίγες μέρες ακόμα !

παζλ

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest