Σημαντικότατες Διακρίσεις Μαθητών του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής 2013

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ), σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο έχει την επιστημονική /εκπαιδευτική ευθύνη, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικών Δημοτικού 2013 ο οποίος αναφερόταν στους μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων (Ε΄ και Στ΄) των Δημοτικών Σχολείων της χώρας, του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου 2013 ο οποίος αφορούσε στους μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων (Β΄ και Γ΄) των Γυμνασίων της χώρας, καθώς επίσης και του 23ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικής για μαθητές Λυκείου. Στους διαγωνισμούς αυτούς διακρίθηκαν επτά (8) μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Πιο συγκεκριμένα στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού 2013 διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες: Σεραφείμ Κατσιγιάννης, Νίκος Σκουμιός, Μερσίνα Άλμπρεχτ, Νίκος Ευθυμίου και Μάνος Πρωτογεράκης.

Στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου 2013 διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές: Κωνσταντίνος Τσίννας και Μιχαήλ Οικονόμου.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των μαθητών στο αμφιθέατρο Δρακοπούλου στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην τελετή αυτή βραβεύτηκαν οι Σεραφείμ Κατσιγιάννης και Κωνσταντίνος Τσίννας. Ιδιαίτερη βράβευση είχε γίνει και για τον Σταύρο Ευθυμίου.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Σταύρος Ευθυμίου πέτυχε τη μέγιστη διάκριση (1η θέση) στον 23ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής 2013 για μαθητές Λυκείου και κατόρθωσε να είναι μέλος της Εθνικής μας Ομάδας Φυσικής. Ο Σταύρος Ευθυμίου πέτυχε σημαντικότατη διάκριση σε διεθνές επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκε με χάλκινο μετάλλιο στην 44η Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής που πραγματοποιήθηκε από τις 7-15 Ιουλίου 2013 στην Κοπεγχάγη της Δανίας.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις διακρίσεις τους και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

Pin It on Pinterest