Αλέκος Παπουράς ” Θέτω τον εαυτό μου την κρίση όλων των Ροδίων”

Αλέκος Παπουράς

Είναι για εμένα μεγάλη χαρά να συμμετέχω στις εκλογές για τον πρώτο βαθμό  Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θέλω με την ευκαιρία να συγχαρώ όλους όσοι συμμετέχουν στα κοινά, ανεξαρτήτως συνδυασμού. Είναι μεγάλο γεγονός να συμμετέχει κανείς ενεργά ως πολίτης στα Κοινά πράγματα του τόπου του.

Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή που δέχθηκα πρόταση από τον συνάδελφο Στράτο Καρίκη. Οι δρόμοι μας στην πολιτική είναι διαφορετικοί. Είναι όμως ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά του, που σε προσελκύουν να δημιουργήσεις, να προσφέρεις για να φθάσεις στην Ιθάκη. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα χαρακτηριστικά, αποφάσισα αγαπητοί συνδημότες και αγαπητές συνδημότισσες να συμμετέχω ξανά στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όλοι οι υποψήφιοι στην οικογένεια του Ροδίων Όραμα έχουμε ως μέλημα μας να γίνει η Ρόδος μας η κορωνίδα όλης της Ευρώπης και όλης της υφηλίου.

Δεν θα σας κρύψω ότι πέρασα πάρα πολλά. Είμαι ο μοναδικός αιρετός που έχω πιστοποιητικά ελέγχου και ο νοών νοείτω. Και είναι πολύ καλό να γίνονται οι έλεγχοι. Είναι άσχημο, όταν ένας ποντικός τρώει το τυρί να εμπλέκονται όλοι… Αυτή η προσωπική μου εμπειρία δεν θα μπορούσε όμως να με κρατήσει εκτός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για άλλα πέντε χρόνια και επαναλαμβάνω ότι είναι μεγάλη μου τιμή να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Στράτου Καρίκη. Όλοι μας ανήκουμε σε κάποιο μετερίζι. Σήμερα όμως ξεκινάμε από μία κοινή αφετηρία.

Ως ενεργός πολίτης αυτού του τόπου και ως άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης παρακολουθώ συστηματικά αλλά και με ανησυχία όσα διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια στο νησί μας μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη.

Γνωρίζοντας άμεσα τις καθημερινές ανάγκες και τα προβλήματα των συμπολιτών μου και έχοντας ως γνώμονα την αγάπη και το ενδιαφέρον για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου, αποδέχθηκα με περίσκεψη και αίσθημα ευθύνης αλλά και αισιοδοξία την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Στράτου Καρίκη μα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του  στις επερχόμενες εκλογές.

Η εντιμότητα, το ήθος, η εμπειρία και η σύνεση του Στράτου Καρίκη αποτελούν εχέγγυα τόσο για την ισότιμη συμμετοχή όλων, όσο και για την ισόρροπη ανάπτυξη του ενιαίου δήμου μας, με βάση τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Η παράταξη ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ είναι μία ομάδα πολυσυλλεκτική, με άξια στελέχη, με έμπειρους αλλά και νέους ανθρώπους, με φίλους από διαφορετικούς δρόμους σε ένα πλαίσιο συνεργασίας και συμπόρευσης για την υλοποίηση ενός κοινού στόχου και οράματος: Τη Ρόδο της ανάπτυξης, της προόδου και της ευημερίας.

Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου την κρίση όλων των Ροδίων, προκειμένου όλοι μαζί και με μεθοδικότητα και οργάνωση, με επιμονή και δυναμισμό, με σεβασμό και ενδιαφέρον για τον πολίτη και τέλος με ρεαλισμό και ελπίδα να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε ένα καλύτερο αύριο για ολόκληρο το νησί μας.

Με τιμή, Αλέκος Παπουράς

Πρώην δήμαρχος Αρχαγγέλου

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Ροδίων Όραμα

Pin It on Pinterest