Σ. Καρίκης: “Νιώθω μεγάλη χαρά που ο Σάκης Στάγκας και ο Αλέκος Παπουράς είναι κοντά μας”

Στράτος Καρίκης

Σήμερα, άνθρωποι νέοι που έχουν όραμα για το νησί μας συμμετέχουν μαζί με δύο ανθρώπους οι οποίοι με την πορεία σηματοδότησαν θετικά την πορεία του νησιού μας.  Νιώθω μεγάλη χαρά που ο Σάκης Στάγκας και ο Αλέκος Παπουράς είναι κοντά μας.

Είναι ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ άνθρωποι, οι οποίοι στους δήμους που υπηρέτησαν έφεραν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι πολίτες, από όποιο χώρο και αν προέρχονται, χαρακτηρίζουν απόλυτα θετικό το έργο τους, θεωρούν ότι  σηματοδότησε θετικά την πορεία του τόπου μας. Όλα τα μεγάλα έργα στην Ιαλυσό και στον Αρχάγγελο χαρακτηρίζονται σαν έργα του Σάκη Στάγκα και του Αλέκου Παπουρά.

Είναι άνθρωποι οι οποίοι  έγιναν γνωστοί όχι μόνο στη Ρόδο, αλλά σε όλο τον πολιτικό χώρο για τη διεκδικητικότητά τους. Όλοι γνωρίζουμε ότι με συνεχείς παρεμβάσεις τους στην Αθήνα από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο υπουργό κατάφερναν να πετυχαίνουν πράγματα σπουδαία για τον τόπο μας.

Για μία ακόμη φορά θα πω ότι νιώθω ικανοποίηση και συγκίνηση. Είναι χαρά μας που επέλεξαν και εκείνοι να είμαστε μαζί. Η παράταξή μας αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από νέους ανθρώπους, υπάρχουν όμως και παλιοί, οι οποίοι κόσμησαν την πορεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τα προηγούμενα χρόνια.

Κλείνοντας, θέλω να χαιρετίσω ξανά την υποψηφιότητα του Σάκη Στάγκα και τον Αλέκο Παπουρά. Είναι μεγάλη χαρά για όλα τα μέλη της παράταξης που είναι μαζί μας ο Σάκης και ο Αλέκος. Από σήμερα ο εκλογικός αγώνας για όλους τους άλλους γίνεται ιδιαίτερα δύσκολος. Γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι τι σηματοδοτεί η παρουσία αυτών των δύο προσώπων στο ψηφοδέλτιό μας. Όλοι θα ήθελαν τον Στέργο Στάγκα και τον Αλέκο Παπουρά στο δικό τους ψηφοδέλτιό. Προτίμησαν εμάς γιατί πιστεύουν το Όραμα που έχουμε για το νησί μας. Πιστεύουν ότι είναι η ώρα να φύγει όλο το παλιό κατεστημένο-προσωπικά δεν κατατάσσω αυτούς τους ανθρώπους σε αυτή την κατηγορία.

Πιστεύω ότι πρέπει να υπερβούμε τον κομματισμό. Είναι άνθρωποι οι οποίοι πάλεψαν και κάνουν τη υπέρβαση να είναι κοντά μας σε ένα ψηφοδέλτιο, που είναι πάνω από πολιτικά κόμματα, ενώ είναι γνωστό ότι υπάρχει ψηφοδέλτιο το οποίο εκφράζει το πολιτικό χώρο στον οποίο παλαιότερα ή ακόμη και σήμερα είναι τοποθετημένοι. Αυτό και μόνο το γεγονός δείχνει τη μεγάλη επιτυχία του συνδυασμού μας. Άνθρωποι πετυχημένοι από όλους τους χώρους είναι συνοδοιπόροι σε μία προσπάθεια να κάνουμε τη Ρόδο πιο φιλική γα τους μόνιμους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες, να κάνουμε πράξη το Όραμά μας.

Σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά εκ μέρους όλης της παράταξης και εκ μέρους όλων των πολιτών οι οποίοι στη μεγάλη πλειοψηφία τους ήθελαν να είστε παρόντες σε αυτό τον εκλογικό αγώνα και κυρίως να είστε μαζί μας την επόμενη μέρα στην ολοκλήρωση του Οράματος για τη Ρόδο μας.

Με τιμή,

Στράτος Καρίκης-Υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Pin It on Pinterest