Καζακστάν : Απήγαγαν κοπέλα και την πάντρεψαν με το ζόρι – Βίντεο απο απάνθρωπο έθιμο

Η κοπέλα μόνο να παντρευτεί δεν ήθελε. Ό,τι ι αν είπε, δεν την άκουσε κανείς. Τι και να ήταν έφηβη; Έπρεπε να την παντρέψουν κατά τα δικά τους… δεδομένα (και μυαλά) και παρότι εκείνη έκλαιγε και χτυπιόταν, την άρπαξαν και την έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει την ωμή αλήθεια. Η «κλοπή» έγινε… αλά Borat, καθώς θυμίζει μέρος ταινίας του Σάσα Μπαρόν Κοέν («Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan»). Μπορεί εκεί η απαγωγή της Πάμελα Άντερσον –που ήθελε να την παντρευτεί ο Borat- να ήταν χιουμοριστική, αλλά δυστυχώς δείχνει τη σκληρή πραγματικότητα στο Καζακστάν.

Εκεί οι γυναίκες παντρεύονται με το ζόρι. Όπως έγινε με την κοπέλα του βίντεο όπου σύρεται με τη βία στο αυτοκίνητο ενός άνδρα με τον οποίο την παντρεύουν.
Το βίντεο, που έχει τραβηχτεί από κινητό τηλέφωνο και τιτλοφορείται «Κλέβοντας τη νύφη», και δείχνει την έφηβη να επιχειρεί να ξεφύγει από τα χέρια των συγγενών της και μετά να φτάνει στο σπίτι του άνδρα που την υποχρεώνουν να παντρευτεί –όπου έχει στρωθεί και το χαλί- στην επαρχία Ακμόλα του κεντρικού Καζακστάν.

Αυτό είναι μέρος της βάρβαρης παράδοσης τους και το βίντεο έχει ντυθεί με καζάκικη παραδοσιακή γαμήλια μουσική και καλύπτονται εν μέρει οι φωνές της κοπέλας που με δάκρυα στα μάτια εκλιπαρεί να την αφήσουν. Μάταια όμως…

Δείτε το βίντεο:

Pin It on Pinterest