Ενημέρωση του Ιατρικού συλλόγου για την παραχώρηση κτηρίων του Παλιού Νοσοκομείου

Μετά την επίσκεψη- αυτοψία του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου στους χώρους του παλιού νοσοκομείου, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου και Πολεοδομίας Γιώργου Κακούλη και  του εργολάβου που ανέλαβε το έργο κατασκευής των κτιρίων όπου θα εγκατασταθούν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, καθώς και μετά  τις συναντήσεις που είχε προσφάτως  με τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη και τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Παπαρούπα, ακολούθησε σήμερα, αργά το μεσημέρι,  συνάντηση του δημάρχου με τη διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, στο Δημαρχείο.

Ο κ. Χατζηδιάκος, παρουσία και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Βαγγέλη Μανδρακού,  ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου Χρήστο Μαντά και τον γενικό γραμματέα Ηλία Τσέρκη, για την πρόταση που θα καταθέσει στο ΔΣ περί παραχώρησης χρήσης  των κτιρίων του παλιού νοσοκομείου στις Δομές Υγείας πλην  ΙΚΑ, τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου και των Δικαστηρίων, στους χώρους του παλιού νοσοκομείου.

Ενδιάμεσα, o  δήμαρχος με τους δύο αντιδημάρχους κυρίους Κωνσταντίνου και Κακούλη , με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μιχάλη Χριστοδούλου, τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της ΡΟΔΑ κυρίους Δημήτρη Παρασκευά και Γιώργο Σαρικά καθώς και τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Σάββα Κώστα, επισκέφθηκαν την περιοχή των παλιών σφαγείων , προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο  να δημιουργηθεί  εκεί  κοινός  σταθμός λεωφορείων των δύο συγκοινωνιακών φορέων.

Pin It on Pinterest