Μεγάλη και συγκινητική η ανταπόκριση στο μπαζάρ για την Κική Τσακίρη

Εκ μέρους της Κικής Τσακίρη,των φίλων και συμμαθητριών της που συνδιοργανώσαμε αυτήν την τόσο πετυχημένη προσπάθεια που έγινε γιορτή , θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε γιά τις προσφορές σας.


Επειδή ο κατάλογος των ανθρώπων που πρόσφεραν με χίλιους δυό τρόπους είναι ευτυχώς πολύ πολύ μεγάλος και κυρίως ανώνυμος, θα αδικούσαμε, αν αναφέραμε ονόματα, όλους όσους προσέφεραν ανώνυμα.


Γι αυτό δεν θα το κάνουμε. Ο κάθε ένας από μας γνωρίζει.
Ούτε θα αναφερθούμε στους απόντες.
Θα θέλαμε όμως να διευκρινίσουμε ένα πράγμα.

Η προσπάθεια αυτή ΔΕΝ έγινε γιά να βοηθήσουμε την Κική να πεθάνει, όπως πολλοί σε συζητήσεις ανέφεραν. Η προσπάθεια αυτή έγινε ακριβώς γιά να βοηθήσουμε την Κική να ζεί. Και γιά να έχει αξιοπρέπεια η ζωή της.
Η προσπάθεια αυτή ΔΕΝ έγινε γιά να μαζευτούν χρήματα γιά ευθανασία. Η ίδια η Κική έχει διευκρινίσει πως θέλει να ζήσει και γι’αυτό συνεχώς παλεύει, ώστε να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν. Και ίσως να γίνει κάποιο θαύμα και η επιστήμη να ανακαλύψει κάποια θεραπεία. Η Κική υποστηρίζει το δικαίωμα της επιλογής του θανάτου με αξιοπρέπεια. Αλλά παλεύει γιά να ζήσει.


Η προσπάθεια έγινε διότι θέλουμε να την βοηθήσουμε να συνεχίσει να παλεύει όπως εκείνη θέλει και κρίνει γιά την ζωή της.
Εγινε γιά να αποδείξουμε πόσο απλό είναι, αν οι άνθρωποι παραμερίσουν τα μικροσυμφέροντά τους και αφοσιωθούν σε ένα κοινό στόχο και σκοπό, πάντα επιτυγχάνουν.
Εγινε γιά να αποδείξουμε πως η αγάπη και το να νοιαζόμαστε ουσιαστικά και έμπρακτα γιά τους ανθρώπους κάνουν θαύματα.
Γι αυτό λοιπόν το μικρό θαύμα, που μας βοηθήσατε και δημιουργήσαμε όλοι μαζί, θα θέλαμε να σας πούμε ένα πολύ, πολύ μεγάλο ευχαριστώ.


Αλλά θεωρούμε πως τα είπε όλα και πολύ περισσότερα, αυτό το απίστευτα εκτυφλωτικό χαμόγελο της Κικής μας, που φώτισε όλη την αυλή του Ακταίον, πολύ περισσότερο από τα χιλιάδες ψεύτικα φωτάκια στην κοντινή πλατεία Δημαρχείου…
Χαμόγελο ψυχής, χαμόγελο ζωής, χαμόγελο ελπίδας.
Σ’ ευχαριστούμε Κική μου γιά μιά ακόμη φορά γιά την δύναμη που δίνεις σε όλους μας.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που ανταποκρινόμενοι σ’αυτήν την προσπάθεια, προσφέρατε, μας τιμήσατε, και μας στηρίξατε.
Ελπίζουμε να περάσατε όμορφα στο πάρτυ ζωής της Κικής μας και υπολογίζουμε πάντα στην βοήθειά σας σε ότι διοργανώσουμε τους επόμενους μήνες.


Επίσης ενημερώνουμε όσους ακόμα θα ήθελαν να βοηθήσουν, πως τα ημερολόγια της Κικής θα διατίθενται προς πώληση στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του ΑΠΟΠΕΣ στην Πλατεία Αγ. Νικολάου τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:


Κυριακή 21/12 11:00 – 14:00 και 16:00 – 21:00
Τετάρτη 24/12 18:00 – 21:00
Κυριακή 28/12 11:00 – 14:00 και 16:00 – 22:00
Τετάρτη 31/12 17:00 – 19:00


Γιατί η Κική δεν είναι μόνη. Εχει εμάς και όλους εσάς.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ευχόμαστε η καινούργια χρονιά, να μας επιφυλάσσει κι άλλα μικρά θαύματα.
Ελπίζουμε πως οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν πόσο καλύτερα και ευκολότερα είναι όλα, όταν είμαστε ενωμένοι.


Και να μην ξεχνάμε ποτέ, πως η Αγάπη είναι Πράξεις!

Pin It on Pinterest