Μουσουλμάνος βίασε και έκαψε 12χρονο κοριτσάκι, γιατί φορούσε κραγιόν! (βίντεο)

Οι σχέσεις των ακραίων μουσουλμάνων με τα μικρά παιδιά, και ειδικά τα μικρά κοριτσάκια, έχουν τις ρίζες τους στην ζωή του προφήτη τους, Μοχάμετ, ο οποίος παντρεύτηκε την μικρή Αΐσα στην ηλικία των έξι ετών.

Γι’ αυτό τον λόγο η ισλαμική παράδοση(όπως την καταλαβαίνουν κάποιοι) είναι συνυφασμένη με κακοποιήσεις ανηλίκων, αρκετές φορές και μικρών αγοριών. Αλλά η γυναίκα σε κάθε ηλικία δεν παύει να αποτελεί το αγαπημένο θήραμα των αρρωστημένων ορέξεων κάποιων ακραίων μουσουλμάνων.

Δωδεκάχρονο κοριτσάκι βιάστηκε από μουσουλμάνο, επειδή δεν υπάκουσε την εντολή του να αφαιρέσει το κραγιόν που φορούσε και το οποίο αποτελεί δείγμα ασέβειας στο κοράνι. Στην συνέχεια, αφού ικανοποίησε τα ζωώδη του ένστικτα, έβαλε φωτιά στο σώμα του κοριτσιού, προκαλώντας του εγκαύματα πρώτου βαθμού σε ολόκληρο το σώμα της. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, θα διαπιστώσετε ότι το κοριτσάκι δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη από τον πόνο των εγκαυμάτων. Αυτοί είναι οι μουσουλμάνοι που θέλουν τζαμιά και δικαιώματα, ακόμα και ως παράνομοι μετανάστες στη Δύση.

hellasforce.com

Pin It on Pinterest