Μουσικό Σχολείο Ρόδου: Βράβευση για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας

Τη Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου η τελετή βράβευσης των μαθητών/τριών του τμήματος Γ3 Γυμνασίου και της καθηγήτριας κ. Κωνσταντίνας Τοτόμη, που τον μήνα Μάρτιο συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας κατακτώντας το 3ο  Πανελλήνιο Βραβείο.

Η βράβευση έγινε σε κλίμα συγκίνησης από την κ. Véronique Bruez, Ακόλουθο συνεργασίας για τη Γαλλική Γλώσσα της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα, η οποία μετέβη στο νησί για το σκοπό αυτό μαζί με την κ. Monia Starck, Επιμορφώτρια του γαλλικού Υπουργείου Παιδείας και Μέντορα της Ακαδημίας των Παρισίων, παρουσία της κ. Αγλαΐας Γαλανοπούλου, Συντονίστριας και παιδαγωγικής Συμβούλου για τη Γαλλική Γλώσσα στο Νότιο Αιγαίο, καθώς και της κ. Αλίκης Μοσχή, Πρόξενου επί τιμή της Γαλλίας στη Ρόδο.

Το Σχολείο τίμησαν επίσης με την παρουσία τους: ο κ. Χρήστος Μπάρδος, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γιάννης Δαδήρας.

Την τελετή βράβευσης πλαισίωσαν μουσικά σύνολα με γαλλικές και ελληνικές μελωδίες και τραγούδια καθώς και η χορευτική ομάδα του Σχολείου, μαγεύοντας το κοινό.

Ο Διευθυντής κ. Νικήτας Νικόλαος Χρυσοχός, ευχαρίστησε θερμά όλες και όλους για την παρουσία τους, τονίζοντας πως το Μουσικό Σχολείο Ρόδου κατακτά διακρίσεις και βραβεία σε όλους τους τομείς.

Αναλυτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Σχολείου: http://gym-mous-rodou.dod.sch.gr/archives/9054.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις της Α’ Γυμνασίου του Σχολείου μας, συνεχίζονται έως τις 31 Μαΐου και ώρα 14:00.

Πληροφορίες: www.musicschoolrhodes.gr, 2241067850, 2241065651.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This