Μίνι Κινηματογραφικό Φεστιβάλ στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου


Την Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου θα πραγματοποιηθεί ένα μίνι κινηματογραφικό φεστιβάλ με την προβολή μικρού μήκους ταινιών που δημιούργησαν παιδιά για το προσφυγικό ζήτημα. Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους του κοινωνικοπολιτιστικού προγράμματος διαπολιτισμικής μη τυπικής εκπαίδευσης “AniMate & Meet the Other” σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας – Camera Zizanio.

Το “AniMate & Meet the Other” περιλαμβάνει μια σειρά από δημιουργικά εργαστήρια μη τυπικής εκπαίδευσης για παιδιά προσφύγων και παιδιά Δημοτικών σχολείων, παράλληλα με πολιτιστικές εκδηλώσεις για παιδιά και ενήλικες, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας της Ρόδου αναφορικά με το προσφυγικό ζήτημα. Τα εργαστήρια και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται δωρεάν και τα έξοδα του προγράμματος καλύπτονται από το πρόγραμμα υποτροφιών STARTCreate Cultural Change.

Info

Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Τετάρτη 26 Απριλίου

Ώρα Έναρξης 19:00

Είσοδος Ελεύθερη

Κατάλληλες για όλους

Πληροφορίες:

Ani-Mate & Meet the Other

e-mail: [email protected]

Blog: http://animateandmeettheo.wixsite.com/animate

Facebook: https://www.facebook.com/animateandmeettheother/

Με την υποστήριξη

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) με την ευγενική παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου Ρόδου

Με την ευγενική παραχώρηση των δικαιωμάτων προβολής των μικρού μήκους ταινιών

Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας – Camera Zizanio Νεανικό Πλάνο – Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια