«ΧΟΡΟΣ. Η ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ»- Παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου


Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ «DUENDE» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ «ΕΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 21:00, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΔΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΧΟΡΟΣ. Η ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ» ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΧΟΡΟΥ 2017. ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ FLAMENCO, ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ TANGO, ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ (Κ. ΚΑΒΑΦΗΣ, Ν. ΘΕΜΕΛΗΣ, CALDERON DE LA BARCA, F.G. LORCA κα)

ΧΟΡΕΥΟΥΝ : ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟΥ Flamenco – Tango, ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΕΠΕΤΑΡΗΣ Flamenco, ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑIΔΗΣ Tango.

Συμμετέχει η ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ «DUENDE» : ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΝΑΚΗ, ΑΝΘΗ ΒΡΑΤΣΑΛΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΖΑΚΙΔΟΥ, ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗ, ΝΙΚΗ ΚΟΝΔΥΛΙΟΥ, ΧΑΡΑ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΥΤΣΚΙΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΟΥ, ΧΡΥΣΑ ΣΠΑΡΤΑΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΧΑΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΟΣ. ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΟΠΑΠΑΔΑΚΟΥ.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ. ΑΝΤΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια