Ληστεία , κλοπή και άλλα περιστατικά απο το δελτίο της αστυνομίας για Ρόδο – Δωδεκάνησα

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στη Ρόδο

Την 08-04-2016 καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ότι, την 07-04-2016 το απόγευμα άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατοικία ημεδαπού στην πόλη της Ρόδου και αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα. Διενεργείται έρευνα.

 
Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία στη Ρόδο

Την 08-04-2016 καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ότι, απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατοικία 78χρονου ημεδαπού στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας και του αφαίρεσαν με τη βία χρηματικό ποσό. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία και διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό τους.

 
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Ρόδο 

Την 08-04-2016 το βράδυ συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω 

Την 08-04-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 66χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου, με ποινή φυλάκισης τριών -3- ετών, για διακίνηση ναρκωτικών.