Παγίδες- θανάτου στους δρόμους της Ρόδου μας μετά την κλοπή φρεατίων

Παγίδες- θανάτου στους δρόμους της πόλης μας μετά την κλοπή φρεατίων. Μηνυτήρια αναφορά καταθέτει ο κ. Τσίκκης.

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου πρόκειται να καταθέσει αύριο το πρωί κατά παντός υπευθύνου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών φρεατίων της Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης που καταγγέλθηκαν τις τελευταίες ημέρες.
Επίσης ο κ. Τσίκκης προτίθεται να ενημερώσει για το μείζον αυτό ζήτημα όλες τις αρμόδιες αρχές της Ρόδου, όπως είναι η ΕΛΑΣ, το Λιμεναρχείο και το ΣΔΟΕ.
Από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν συνεργεία της ΔΕΥΑΡ και μετά τις καταγγελίες που έγιναν ,διαπιστώθηκε ότι, είχαν αφαιρεθεί 10 φρεάτια της κυρίως από την περιοχή Αγίας Βαρβάρας Σγουρού αλλά και από σημεία του οδικού δικτύου της πόλης μας.
Οι γνωστοί άγνωστοι ξαναχτύπησαν και η δράση τους φαίνεται ότι, συνεχίζεται αμείωτα. Στο στόχαστρο τους βρέθηκαν για ακόμη μία φορά οι σχάρες απορροής όμβριων υδάτων στην περιοχή του Καρακόνερου και Σγουρού καθιστώντας επικίνδυνο το οδικό δίκτυο και θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα οδηγών και πεζών.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρη Τσίκκη τις τελευταίες ημέρες έγινε σωρεία καταγγελιών από πολίτες της Ρόδου ,για κλοπές φρεατίων που είχαν τοποθετηθεί σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, κυρίως στην περιοχή
Αγ Βαρβάρας.
Η κλοπή των φρεατίων έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των ανυποψίαστων διερχόμενων οδηγών και πεζών στην περιοχή Αγίας Βαρβάρας, καθώς στο οδόστρωμα είχαν δημιουργεί τεράστιες λακκούβες- παγίδες στις οποίες ελλόχευε ο κίνδυνος να πέσουν μέσα και να τραυματιστούν.
Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Τσίκκη με εντολή του οποίου, συνεργεία της ΔΕΥΑΡ έχουν ήδη αντικαταστήσει τα φρεάτια που έχουν κλαπεί για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων.
«Η διοίκηση της ΔΕΥΑΡ οφείλει να προστατέψει πρωτίστως την δημόσια ασφάλεια των πολιτών από τις παγίδες- θανάτου, αλλά και την Επιχείρηση από την οικονομική ζημία που καθιστά η κλοπή των φρεατίων. Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι τα άκρα καταθέτοντας την μηνυτήρια αναφορά που θα στρέφεται κατά παντός διότι το κακό έχει παραγίνει με ορισμένες ομάδες πολιτών που έχουν ξεπεράσει τα όρια της παραβατικότητας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης.

Pin It on Pinterest

Share This