Εμπιστοσύνη στους νέους! Ο Κυριαζής Μιχαήλογλου υποψήφιος με τον Φώτη Χατζηδιάκο

“Αγαπητοί συμπολίτες,

 Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε ως κοινωνία καλούμαστε να αποφασίσουμε για το πώς επιθυμούμε να είναι το μέλλον μας και το ποιος θα το διαχειρίζεται. Καλούμαστε όμως πάνω από όλα να μην μείνουμε αμέτοχοι και ο καθένας μας από την πλευρά του να κάνει όσα περισσότερα μπορεί για τον τόπο μας.

 Έχοντας όλα αυτά υπόψη και μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να συμπαραταχθώ στο ψηφοδέλτιο του κ. Φώτη Χατζηδιάκου. Έναν άνθρωπο που διαθέτει την γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται να έχει ο αυριανός δήμαρχος του νησιού μας, ώστε να μπορέσει να επιλύσει χρόνια προβλήματα και να χαράξει αναπτυξιακή πορεία.

 Αξιότιμοι συγχωριανοί, όσο περνάει ο καιρός φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι μεγαλώνει η ανάγκη για ανάμειξη νέων ικανών και έντιμων ανθρώπων στα κοινά. Ανθρώπων που θα σταματήσουν να κοιτούν την Ελλάδα του χθες, την Ελλάδα που υποστηρίζουν ότι «τρώει τα παιδιά της», την Ελλάδα της μιζέριας και της κακομοιριάς.

 Ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε και την πράξη ότι εμπιστευόμαστε τους νέους ανθρώπους, δίνοντας τους τη δύναμη να κάνουν τις μεγάλες τομές που χρειάζεται ο τόπος μας, διορθώνοντας τα λάθη και τις νοοτροπίες του χθες.

 Ως νέος άνθρωπος, με όνειρα, με ιδέες και με όρεξη για δουλειά, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, πιστεύοντας ότι τόσο η επαγγελματική μου σταδιοδρομία όσο και η μέχρι τώρα συνεισφορά μου στα κοινά είναι ικανά να αποδείξουν την ικανότητα μου να διαχειριστώ τα προβλήματα και τις δυσκολίες που παρουσιάζει ο τόπος μας.

 Ζητάω την ψήφο σας και τη στήριξη σας στις εκλογές της 18ης Μαΐου ώστε να συμβάλω με τις δυνάμεις μου στην ουσιαστική ανανέωση που χρειάζεται ο τόπος μας.

 Με τιμή,

Μιχαήλογλου Κυριαζής

Υπ. Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Παραδεισίου”

 

Σύντομο βιογραφικό

Μιχαήλογλου Κυριαζής

Γεννήθηκε στις 28/06/1989 στο Παραδείσι της Ρόδου. Πατέρας του ήταν ο Στυλιανός Μιχαήλογλου (βιοτέχνης-μάγειρας) και μητέρα του είναι η Μοσχούλα Ευθυμίου (Ξενοδοχειακός Υπάλληλος). Έχει τρεις αδελφές, την Μιχαήλογλου Σοφία (Δημόσια Υπάλληλος), την Μιχαήλογλου Δήμητρα (Ιδιωτ Υπαλ) και την Μιχαήλογλου Αικατερίνη (MScΧωροτάκτης Μηχανικός).

Σπούδασε Οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά.

Εργάζεται ως στέλεχος επί των οικονομικών και των ανθρωπίνων πόρων στα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών στο αεροδρόμιο Διαγόρας. (HellenicDutyFreeShops)

Έχει εργαστεί επίσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στα κεντρικά γραφεία του Ο.Τ.Ε. Α.Ε. Θεσσαλονίκης στο τμήμα πωλήσεων.

Εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στο ακριτικό Καστελόριζο.

Ασχολήθηκε με τα κοινά από μικρή ηλικία. Ως μαθητής διετέλεσε πρόεδρος στα διοικητικά συμβούλια των μαθητικών κοινοτήτων, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου μαθητών Δήμου Πεταλουδών και μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου εφήβων Δωδεκανήσου. Ως φοιτητής διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του Συλλόγου Δωδεκανησίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης. Υπήρξε “πρωτεργάτης” και συντονιστής στην κίνηση για ίδρυση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Δωδεκανησίων Φοιτητών.

Από το 2012 μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας» και μέλος του προσωρινού Δ.Σ. της νεοσυσταθείσας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου. Είναι επίσης μέλος του Α.Ε.Σ. Κλεάνθη Παραδεισίου, όπου την περίοδο 2005-2006 ως αθλητής κατέκτησε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

10335725_10203697020804699_343906614_n

Pin It on Pinterest