Σε Λάρδο, Λίνδο και Πυλώνα βρέθηκε ο Γιάννης Κούρτης

 

Συνεχίζοντας τις επαφές του με τους πολίτες,  ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη « Ρόδος Δύναμη Πολιτών» του Φώτη Χατζηδιάκου, επισκέφθηκε την δημοτική ενότητα Λίνδου, τη Λάρδο και την Πυλώνα.

Η πρόταση του για την βελτίωση του προβλήτα της Λίνδου, την ανάδειξη της κεντρικής πλατείας της Λάρδου και την υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων στην Πυλώνα και όπου αλλού, αυτά είναι απαραίτητα, βρήκε απήχηση στους κατοίκους της περιοχής.

Οι ίδιοι αποδέχθηκαν με ανακούφιση την πρόθεση να υπάρχει διάλογος για την συνδιαμόρφωση προτάσεων με στόχο την βελτίωση των υποδομών, την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και γενικότερα την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου των τοπικών κοινωνιών και των παρεχομένων υπηρεσιών στους τουρίστες.

«Θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην καθημερινότητα και στις αναγκαίες παρεμβάσεις για την ύψιστη δυνατή ετοιμότητα του νησιού να φιλοξενήσει το κύμα των τουριστών. Η σεζόν ξεκίνησε  και δεν είναι δυνατόν ακόμη να ασχολούμαστε με την εικόνα των παραλιών, με τον ηλεκτροφωτισμό, την κατάσταση των δρόμων και των λοιπών υποδομών. Αυτά είναι θέματα τα  οποία θα έπρεπε να είχαν λυθεί χθες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κούρτης.

Pin It on Pinterest